Uma Thurman:

Skuespillerens uttalelse vekker oppsikt

- Når jeg snakker i sinne, angrer jeg som regel på måten jeg uttrykker meg selv.

TYDELIG RASENDE: Uma Thurman er så rasende etter avsløringene om produsenten Harvey Weinstein at hun sier hun må vente med å uttale seg til sinnet har roet seg. Foto: NTB Scanpix.
TYDELIG RASENDE: Uma Thurman er så rasende etter avsløringene om produsenten Harvey Weinstein at hun sier hun må vente med å uttale seg til sinnet har roet seg. Foto: NTB Scanpix. Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Det er ikke få stjerner som har uttalt seg om skandalen siden de første anklagene mot Hollywood-produsenten Harvey Weinstein kom for en måneds tid tilbake.

Skuespillere som har arbeidet tett med produsenten, som George Clooney, Meryl Streep og Matt Damon, har fordømt hans påståtte handlinger.

I tillegg har også politikere som Hillary Clinton og Barack Obama tydelig latt seg ryste av det som i dag er mer enn 90 anklager om seksuell trakassering, overgrep og voldtekt mot det som tidligere var en av Hollywoods mektigste menn.

VIL VENTE MED SIN UTTALELSE: Det var da Uma Thurman møtte pressen i New York Oktober at sinnet kokte hos skuespilleren. Foto: NTB Scanpix.

VIL VENTE MED SIN UTTALELSE: Det var da Uma Thurman møtte pressen i New York Oktober at sinnet kokte hos skuespilleren. Foto: NTB Scanpix.

Vis mer

Men det er noen som fortsatt velger å vente med sine uttalelser om produsenten. I et intervju med Newsweek er skuespiller Uma Thurman (47) nemlig så rasende over produsentens handlinger at hun har problemer med å kontrollere sinnet.

I intervjuet, som har gått som en farsott på sosiale medier siden det ble publisert på lørdag, sier Thurman følgende da hun blir spurt om Hollywood-produsentens handlinger:

- Jeg har ingen ryddig kommentar til deg, fordi jeg har lært ... Jeg er ikke noe barn og jeg har lært meg at når jeg snakker i sinne, så angrer jeg vanligvis på måten jeg uttrykker meg selv, sier Thurman i intervjuet, hvor hun tydelig sliter med å kontrollere sinnet.

- Så jeg venter til jeg er mindre sint, og når jeg er klar så skal jeg si det jeg har å si, legger hun til.

Saken fortsetter under videoen:

Thurman har spilt i mer enn sju filmer produsert av Weinstein, deriblant «Pulp Fiction» og «Kill Bill»-filmene, hvor hun også var manusforfatter.

Det er Asia Argento, en av kvinnene som står bak en av anklagene mot Weinstein, som først delte klippet med følgende tekst.

- Kjære #UmaThurman, må fred være med deg og din sjel. Vi trenger din sterke stemme, den er virkelig ledende, skrev Argentino under klippet med Thurmans korte kommentar.

Saksøker eget selskap

Kort tid etter de første anklagene fikk Weinstein sparken fra sitt produksjonsselskap.

Siden ble det kjent at han selv har saksøkt sitt tidligere filmselskap og har bedt om tilgang til e-poster, personlige dokumenter og annet materiale, som han hevder kan frita ham fra flere av beskyldningene om seksuell trakassering og overgrep.

Weinstein har benektet anklagene mot ham gjennom sin talsperson, men la seg kort tid etter de første anklagene inn på rehabilitering for sexavhengighet.

Like etter anklagene uttalte han også selv fra utsiden av datteras hus i Los Angeles at han ikke hadde det bra, men at han forsøkte å komme seg gjennom det.

- Jeg må få hjelp. Vet du hva? Vi gjør alle feil. Jeg håper på en ny sjanse, la han til.

LES OGSÅ: Talkshowverten i sorg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer