Hilary Duff:

Skuespillerens eksmann etterforskes for voldtekt

Kvinnen hevder at den tidligere NHL-spilleren Mike Comrie voldtok henne gjentatte ganger.

EKSEN: Mike Comrie og Hillary Duff var gift fra 2010 til 2016. Foto: NTB scanpix
EKSEN: Mike Comrie og Hillary Duff var gift fra 2010 til 2016. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): I 2015 kom nyheten om at skuespiller Hilary Duff (29) kjent fra «Lizzie McGuire» skulle skilles fra ektemannen, Mike Comrie (36).

Etter bruddet beholdt ettbarnsforeldrene vennskapet og de to har flere ganger blitt observert sammen med sønnen Luca (4) som de fikk sammen i 2012. Paret var gift fra 2010 til 2016.

GODE VENNER: Hilary Duff og eksmannen, Mike Comrie har beholdt det gode vennskaper for sønnens skyld. Paret var gift fra 2010 til 2016. Foto: NTB Scanpix. 
GODE VENNER: Hilary Duff og eksmannen, Mike Comrie har beholdt det gode vennskaper for sønnens skyld. Paret var gift fra 2010 til 2016. Foto: NTB Scanpix.  Vis mer

Nå har imidlertid Mike fått en ny utfordring i privatlivet.

Onsdag skrev nemlig kjendisnettstedet RadarOnline at han er under etterforskning for mulig voldtekt på en kvinne.

- Det er en etterforskning for mulig seksuell forbrytelse som involverer Mike Comrie, har en presseansvarlig for politiet i Los Angeles sagt til nettstedet.

Offiseren vil ikke bekrefte om de har avhørt Mike.

Ifølge rapporter hevder kvinnen at hun møtte Mike på et utested i Los Angeles, før hun ble med ham hjem.

Kvinnen hevder videre at den tidligere NHL-spilleren voldtok henne gjentatte ganger og hun skal angivelig ha oppsøkt et legesenter i etterkant av hendelsen.

Mike insisterer på at samleiet var frivillig, ifølge nettstedet.

SAMMEN FOR SØNNEN: Hilary deler ofte bilder av sønnen på sin Instagram-profil. Her er Luca sammen med begge foreldrene sine som er gode venner for hans skyld. Foto: NTB Scanpix. 
SAMMEN FOR SØNNEN: Hilary deler ofte bilder av sønnen på sin Instagram-profil. Her er Luca sammen med begge foreldrene sine som er gode venner for hans skyld. Foto: NTB Scanpix.  Vis mer

Prøvde Tinder etter bruddet

Etter bruddet med Mike forsøkte Hilary Duff å finne kjæreste på nettet.

- Jeg har alltid hatt seriøse kjærester som jeg har møtt gjennom jobben, og jeg har aldri vært på en blind date. Sammen med noen venner fant jeg en kveld ut at, hva er det verste som kan skje hvis jeg laster ned Tinder? fortalte hun i fjor ifølge E!News.

Disney Channel: Hilary startet skuespillerkarrieren sin i rollen som Lizzie McGuire i serien med samme navn. Foto: NTB Scanpix. 
Disney Channel: Hilary startet skuespillerkarrieren sin i rollen som Lizzie McGuire i serien med samme navn. Foto: NTB Scanpix.  Vis mer

«Lizzie McGuire»-stjernen var usikker på om guttene visste at hun er berømt.

- Jeg tror noen vet hvem jeg er, noen har ikke peiling, og noen later som om de ikke vet hvem jeg er. Mens andre tror det hele er en spøk.

Videre avslørte Duff hva som skal til for at hun trykker «liker» på en gutt sin Tinder-profil.

- Det første er åpenbart utseende selv om det høres veldig overfladisk ut. Og naturlig kjemi. Profilen deres må også være morsom. Jeg trykker ikke ja på en skjorteløst speil-selfie.

LES OGSÅ: Slik feiret kjendisene Valentinsdagen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer