Skuespilleren viste frem babymagen

Elizabeth Berkley fikk mammaråd av modellvenninnen.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I begynnelsen av mars fortalte skuespilleren Elizabeth Berkley (39) til nettstedet People at hun venter barn med ektemannen Greg Lauren (41).

- Det er enkelte øyeblikk i livet man alltid vil huske. Dette er et av dem, sa Berkley til nettstedet People.com.

Dette er 39-åringens første barn og hun får nå råd av sin gode venninne -  tobarnsmor og supermodell Cindy Crawford (46), da de spiste lunsj sammen i Los Angeles.

- Jeg har gitt henne noen tips, sa Cindy.


Kanskje fortalte hun venninnen hvordan hun skulle komme i form etter fødselen. Crawford er kjent for sin fantastiske kropp og kom raskt tilbake i form etter fødslene av sine to barn. 

Det var tydelig at Berkley og Crawford er gode venner og de kysset og klemte hverandre etter lunsjdaten. Senere samme dag twitret begge om møtet.

«Morsom jenteprat med deg i dag…håper du overlevde paparazzien på vei ut», skrev Cindy.


«Ja, hadde det kjempefint med deg», svarte Elizabeth.


Berkley gjorde seg kjent i TV-serien «Saved By The Bell», som hadde premiere i 1989. I 1995 spilte hun i filmen «Showgirls», som i senere tid fikk kultstatus og ble stemplet for å være en av tidenes dårligste filmer. Skuespilleren har også spilt i «CSI: Miami» og «The L Word».
  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Slik får du Cindys kropp   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer