Danniella Westbrook:

Skuespilleren kastet ut av eget hjem

Skal ha unnlatt å betale husleien.

<strong><p>HJEMLØS:</strong> Problemene vil ingen ende ta for den trøblete skuespilleren Danniella Westbrook (45). Her avbildet i fjor. Foto: NTB Scanpix</p>

HJEMLØS: Problemene vil ingen ende ta for den trøblete skuespilleren Danniella Westbrook (45). Her avbildet i fjor. Foto: NTB Scanpix

Vis mer
Publisert

Den britiske skuespilleren Danniella Westbrook (45) har trolig skapt flere overskrifter for sin utsvevende livsstil enn for sin profesjonelle karriere.

Denne uken havnet 45-åringen nok en gang i tabloidenes søkelys, da hun dukket opp i den britiske versjonen av «Dr.Phil», «The Jeremy Kyle Show», for å snakke om en rekke personlige utfordringer.

Ifølge Daily Mail ble Westbrook blant annet konfrontert med sitt stadige narkotikamisbruk, som fikk henne til å bryte ut i tårer på direkten.

Boligtrøbbel

Problemene virker å virkelig ha ballet på seg for den trøblete skuespilleren. Bare dager etter tv-opptreden, som kulminerte med at 45-åringen besluttet å legge seg inn på en rehabiliteringsklinikk, skriver The Sun at skuespilleren er kastet ut av sitt eget hjem i Essex utenfor London.

Ifølge avisen skal Westbrook ha unnlatt å betale husleien de siste åtte månedene, som tilsvarer omlag 7200 pund, eller i overkant av 80 000 kroner.

- Danniella skal ha betalt den første husleia, men etterpå stoppet det opp, forteller en kilde til The Sun.

<strong>SKAPER OVERSKRIFTER:</strong> Danniella Westbrook (45) lot britene nok en gang få se medaljens bakside av kjendislivet, da hun gjestet «The Jeremy Kyle Show» like før helgen. Her er hun på vei inn til innspillingen. Foto: NTB Scanpix
SKAPER OVERSKRIFTER: Danniella Westbrook (45) lot britene nok en gang få se medaljens bakside av kjendislivet, da hun gjestet «The Jeremy Kyle Show» like før helgen. Her er hun på vei inn til innspillingen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Betalingsmisligholdet havnet i retten allerede før jul, der det ble besluttet at 45-åringen måtte være ute av boligen neste uke. Westbrook skal riktignok ha flyttet ut av leiligheten allerede denne helgen, for å tilbringe de tre neste månedene på den nevnte rehabiliteringsklinikken.

Det skal være produksjonen bak «The Jeremy Kyle Show» som har punget ut for oppholdet.

- Ulykkelig

At Westbrook, som er mest kjent for rollen som Samantha Mitchell i den britiske 90-tallsserien «Eastenders», har økonomiske problemer, er det liten tvil om.

Under opptredenen hos «The Jeremy Kyle Show» erkjente 45-åringen blant annet at hun «gjerne hadde sniffet kokain elleve ganger om dagen», hvis pengene hadde strukket til.

- Det er sannheten. Jeg tar ikke noe annet enn kokain, men jeg er ulykkelig, og ønsker å få livet på rett kjøl igjen, fortalte hun.

Westbrook gjestet også samme program i 2012. Da hadde hun riktignok vært rusfri i tolv år. Den gang fortalte 45-åringen blant annet åpenhjertig om hvordan hun var så avhengig av kokain at hun sniffet flere striper mens hun fødte sønnen Kai, som i dag er 23 år.

- Jeg gjorde det på baderommet rett før det øyeblikket han ble født. Mens sykepleierne tok hånd om ham ba jeg dem om å forlate rommet, og så tok jeg en stripe til. Jeg var en misbruker av høyeste rang, fortalte hun.

<strong>ÅPEN OM MISBRUKET:</strong> Danniella Westbrook (45) måtte legge skuespillerkarrieren på is som følge av narkotikaproblemene. Her på rød løper i 2010. Foto: NTB Scanpix
ÅPEN OM MISBRUKET: Danniella Westbrook (45) måtte legge skuespillerkarrieren på is som følge av narkotikaproblemene. Her på rød løper i 2010. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Kirurgi til besvær

Kokainmisbruket har gått hardt utover Westbrooks ansiktsstruktur, noe som har resultert i flere plastiske inngrep.

Som følge av en mislykket operasjon i 2015 har den uheldige 45-åringen riktignok blitt etterlatt med et venstre kinnbein som stadig blir svakere, og med skruer - i stedet for tenner - som skjærer mot tungen hennes når hun snakker.

- Jeg ser ikke ut som meg selv lenger. Selvfølgelig forstår jeg at jeg eldes mye raskere på grunn av rusmidlene, men jeg trengte ikke dette i tillegg, fortalte hun til The Mirror i fjor.

Westbrook fortalte videre at den mislykkede operasjonen har resultert i at deler av ansiktet hovner opp og blir deformert. 45-åringens beinstruktur blir stadig dårligere, og smerten er ikke til å holde ut, ifølge henne selv.

På toppen av det hele opplever Westbrook å ikke få fred når hun går på gata.

- Folk stirrer på meg konstant. De tror at jeg ikke hører dem når de snakker om meg, men da sier jeg: «Jeg hører dere», fortalte hun til The Mirror.

Vi ønsker Danniella Westbrook lykke til med rehabiliteringsoppholdet, og håper hun blir frisk.

LES OGSÅ: Popstjernen er ikke til å kjenne igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer