Jonah Hill:

Skuespilleren har gått ned 20 kilo

«Superbad»-stjernen har gått drastisk til verks for å endre livsstilen. 

DRASTISK VEKTNEDGANG: Skuespiller Jonah Hill skal ha slanket bort 20 kilo i løpet av de siste årene. Bildet av ham til venstre er fra 2014, mens bildet til høyre er tatt for kun et par uker siden. Foto: NTB scanpix
DRASTISK VEKTNEDGANG: Skuespiller Jonah Hill skal ha slanket bort 20 kilo i løpet av de siste årene. Bildet av ham til venstre er fra 2014, mens bildet til høyre er tatt for kun et par uker siden. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Skuespiller Jonah Hill (33) har gjennom årene gått opp med ned i vekt i forbindelse med forskjellige filmroller.

Mens han i filmen «War Dogs» gikk opp 18 kilo, kan han nå vise frem en betraktelig slankere fysikk.

Jonah er også kjent for sin rolle sammen med Leonardo DiCaprio i filmen «The Wolf of Wall Street»

Han er nesten ikke til å kjenne igjen på de nye bildene av ham, der han spaserer rundt i gatene i New York.

Ifølge News.com har skuespilleren slanket vekk hele 20 kilo etter innspillingen av filmen som kom ut i fjor høst.

Saken fortsetter nedenfor.

LA PÅ SEG FOR ROLLEN: Jonah Hill gikk opp 18 kilo for rollen som Efraim Diveroli i filmen «War Dogs», som kom ut i august 2016. Her avbildet med motspiller Miles Teller. Foto: SF Norge AS
LA PÅ SEG FOR ROLLEN: Jonah Hill gikk opp 18 kilo for rollen som Efraim Diveroli i filmen «War Dogs», som kom ut i august 2016. Her avbildet med motspiller Miles Teller. Foto: SF Norge AS Vis mer

- Blir tatt mer seriøst

Da den morsomme skuespilleren gjestet «The Tonight Show with Jimmy Fallon» tidligere i år snakket han om ønsket om å gå ned i vekt.

- Jeg la på meg for denne filmen, «War Dogs», og så fikk jeg lyst til å bli i bedre form, sa han, ifølge People.

GODE VENNER: Jonah Hill og Leonardo DiCaprio i filmen «The Wolf of Wall Street». Foto: NTB Scanpix
GODE VENNER: Jonah Hill og Leonardo DiCaprio i filmen «The Wolf of Wall Street». Foto: NTB Scanpix Vis mer

I 2011 gikk Hill også ned i vekt da han spilte inn filmen «Moneyball» med Brad Pitt (53). Da skal han ha fått eksperthjelp og fulgt en japansk diett, ifølge The Sun.

- Jeg tror det handler om arbeidet man legger i det. Å komme i bedre form handler også om modenhet. Jeg tror man blir tatt mer seriøst, sa han i 2013.

Søkte råd hos kollega

Under intervjuet med Jimmy Fallon tidligere i år fortalte Hill at han har fått god hjelp av «21 Jump Street»-motspiller Channing Tatum (37).

- Jeg ringte Channing Tatum og sa: «Hei, hvis jeg spiser mindre og går til en personlig trener, vil jeg komme i bedre form?», og han svarte: «Ja, din dumme idiot, selvsagt vil du det, det er det enkleste i hele verden», sa han.

Tatum er kjent for sin svært veltrente kropp, blant annet fra «Magic Mike»-filmene der han spiller mannlig stripper.

Han har også spilt i dansefilmen «Step Up», der han fikk vise frem sine gamle kunster, ettersom han var både danser og stripper før han ble verdenskjent.

Saken fortsetter nedenfor.

FIKK HJELP: Channing Tatum (t.v.) skal ha fortalt Jonah Hill at det ikke var mye som skulle til for å gå ned i vekt. Foto: NTB scanpix
FIKK HJELP: Channing Tatum (t.v.) skal ha fortalt Jonah Hill at det ikke var mye som skulle til for å gå ned i vekt. Foto: NTB scanpix Vis mer

Droppet øl

Jonah Hill har flere ganger snakket om vekta si. I 2008 valgte han å droppe øl for å miste noen kilo.

- Det er så irriterende, for når jeg ikke drikker øl, blir jeg skikkelig tynn. Så drikker jeg øl, og blir litt større, sa han i et radiointervju i 2013, ifølge Us Weekly.

Året etter fikk Hill skryt for å ha gått ned flere kilo. Overfor ABC News forklarte han at han hadde endret livsstil.

- Jeg gikk på en diett. Jeg skulle ønske det var et eller annet sykt jeg gjorde, at jeg tok en pille eller gikk til en magisk ånd eller noe... Men jeg oppsøkte en ernæringsfysiolog, og han fortalte meg hva jeg skulle spise og at jeg burde endre vanene mine, sa han den gang.

LES OGSÅ: Like sprek etter 22 år

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer