GIFTET SEG: Denne helgen giftet skuespiller Vidar Magnussen seg med sin kjære Åslaug Løseth Magnusson i Sagene kirke. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
GIFTET SEG: Denne helgen giftet skuespiller Vidar Magnussen seg med sin kjære Åslaug Løseth Magnusson i Sagene kirke. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer

Vidar Magnussen fra «Side om side» giftet seg:

Skuespilleren fikk sin Åslaug

- Det var ekstremt gøy og ørlite rørende.

Publisert

Skuespiller og regissør Vidar Magnussen (40), blant annet kjent fra NRK-serien «Side om side», giftet seg lørdag i Sagene kirke i Oslo med sin kjære Åslaug Løseth Magnusson.

Til VG kunne bergenseren fortelle at de to har vært et par i ti år, og at det nå var på tide med bryllup.

- Det var ekstremt gøy og ørlite rørende, uttalte han til avisen om den store dagen.

Etter vielsen delte tv-profilen et koselig bryllupsbilde på Instagram, og i bildeteksten understreket Vidar at seremonien var veldig fin og at han er takknemlig over å ha blitt Åslaugs ektemann.

Det var så fint det! Takknemlig. #gift @aaslaugmagnusson

A post shared by Vidar Magnussen (@vidarmagnussen77) on

Paret har sønnene Gustav og Haldor sammen, og selv om det ble holdt en storslagen fest med over hundre gjester, bar det tilbake til hverdagen da bryllupshelgen var overstått.

Magnussen er nemlig opptatt med flere tv-prosjekter om dagen.

Den sjette sesongen av NRK-serien «Side om side» vises på tv-skjermen i høst, og i tillegg er Magnussen opptatt med tv-serien «Magnus», som etter alt å dømme blir å se på NRK over nyttår.

Saken fortsetter nedenfor.

Ble foreldre

Det er imidlertid ikke bare Vidar fra den populære NRK-serien som har hatt en begivenhetsrik tid i det siste.

Skuespiller Marie Blokhus (35) spilte Vidars kone i seriens første sesonger. I januar ble Marie og skuespillerkjæresten Anders Baasmo Christiansen (41) foreldre til en liten gutt.

Tidligere i sommer ble også «Side om side»-kollegaen Tore Sagen (37) og kona Live Nelvik (35) foreldre for tredje gang.

- Ja, jeg har blitt mamma igjen. Det er veldig hyggelig, uttalte Live hun til VG og fortsatte:

- Jeg kan si så mye som at det er en jente, og at alle er veldig glade. Nå er familien det jeg vil kalle komplett. Jeg tror vi trygt kan si at vi setter punktum der, nå er vi jo en halv Kardashian-klan.

LES OGSÅ: La om til sunnere livsstil

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer