Skuespilleren fikk en sønn

Og nå har kona tilgitt Robert Downey Jr.

AVSLØRTE KJØNNET: Da Downey Jr. gjestet talshowet til Jay Leno i desember, røpet han at det ville bli en gutt. Det likte ikke kona. Foto: All Over Press
AVSLØRTE KJØNNET: Da Downey Jr. gjestet talshowet til Jay Leno i desember, røpet han at det ville bli en gutt. Det likte ikke kona. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Skuespilleren Robert Downey Jr. (46) og kona Susan (38) fikk sitt første felles barn tirsdag morgen i Los Angeles, da Susan fødte en liten gutt.

Det bekrefter skuespillerens talsperson til bladet People.

- Alle er friske og de kunne ikke være mer lykkelige enn de er nå, forteller en venn av paret til bladet.

Samtidig har Susan tilgitt Downey Jr, etter at han avslørte barnets kjønn på TV. Skuespilleren gjestet «Tonight Show with Jay Leno» da det falt ut av ham at det ville bli en gutt.

Det fikk kona til å sette kaffen i halsen.

- Jeg kunne aldri forbli sint på ham. Men jeg kan si at det var noe vi ikke hadde planlagt å gjøre på forhånd, sier hun ifølge bladet.

Downey Jr. har sønnen Indio (18) fra et tidligere ekteskap.


Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Det blir en gutt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer