Skuespilleren fikk dødstrusler av statist

Skrev uhyggelige dikt til Ewan McGregor.

SINNSYKE DIKT: Ewan McGregors stand-in ble tatt på fersk gjerning i å skrive poetiske dødstrusler i stjernens trailer. Foto: Stella Pictures
SINNSYKE DIKT: Ewan McGregors stand-in ble tatt på fersk gjerning i å skrive poetiske dødstrusler i stjernens trailer. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den skotske filmstjernen Ewan McGregor, kjent fra filmer som «Moulin Rouge» og «Star Wars», ble nylig truet på livet under innspillingen av en ny film, melder BT.

McGrregor befinner seg for tiden i Thailand for å spille inn en film om tsunamiens ødeleggelser i 2004. Men produksjonen ble satt på pause, da en statist ble tatt i å skrive sinnsyke dikt til McGregor, ifølge DailyMail.

Statisten, en amerikansk mann som har bosatt seg i Thailand, var ansatt som stand-in for den skotske skuespilleren. Men samarbeidet opphørte raskt da han ble tatt på fersk gjerning i McGregor trailer, hvor han satt og skrev poetiske dødstrusler til skuespilleren.

«Jeg vrir kniven, mens jeg ser inn i dine øyne», var blant de nedskrevne setningene.

En ansatt på settet har opplyst at det ikke vil hjelpe å opplyse myndighetene om truslene.

- Vi kunne ikke ringe til politiet, fordi mannen hadde jo bare skrevet dikt. Jeg tror ikke de hadde forstått situasjonen, sier kilden.

I steden fikk statisten beskjed om at han det ikke lenger var bruk for hans hjelp. 

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Carrey livredd for homsekysset

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer