Suzanne Somers:

Skuespilleren (74) med pikant sex-avsløring

74-åringen holder fremdeles koken i sengen.

AKTIVE: Til tross for at begge har passert 70, holder Suzanne Somers og Alan Hamel fremdeles koken i senga. Foto: RSMX / starmaxinc / REX / NTB
AKTIVE: Til tross for at begge har passert 70, holder Suzanne Somers og Alan Hamel fremdeles koken i senga. Foto: RSMX / starmaxinc / REX / NTB Vis mer
Publisert

Skuespiller Suzanne Somers (74) har vært et kjent fjes i en årrekke, blant annet takket være sin rolle i den populære serien «Steg for steg» på 90-tallet.

På 70-tallet møtte hun programlederen Alan Hamel (84), da Somers var deltaker i gameshowet «Anniversary Game». Hamel var den gang programleder for programmet. I 1977 ga paret hverandre sine ja.

Til tross for at paret i dag har vært gift i elleville 44 år, er lidenskapen mellom turtelduene fremdeles like sterk.

GODT GIFT: Suzanne Somers og ektemannen Alan Hamel har vært gift siden 1977. Foto: Jim Smeal / REX / NTB
GODT GIFT: Suzanne Somers og ektemannen Alan Hamel har vært gift siden 1977. Foto: Jim Smeal / REX / NTB Vis mer

Mye sex

Skuespilleren har nemlig aldri lagt skjul på at paret mer enn gjerne nyter hyggestunder sammen daglig. Nå åpner hun imidlertid opp om sexlivet - igjen.

Det gjør hun under et besøk i podkasten «Heather Dubrow's World». «Three's Comapany»-stjerna avslører nemlig at på grunn av hormoner, har paret hatt svært mye sengekos den siste tiden.

G-PUNKT: I podkasten «G-punktet» får sexolog og influenser Iselin Guttormsen kjendiser til å åpne seg om sitt eget sexliv. Reporter: Thea Hope. Video: Julie Easter/ Rød Løper Vis mer

- På dette stadiet i livet, tenker de fleste at det er overdrevent, at det er for mye informasjon. Men hva er klokka? 12? Jeg har hatt sex med ham (ektemannen journ.anm.) tre ganger så langt i dag, avslører hun.

Paret har som nevnt vært gift siden 1977. De har ingen barn sammen, men har begge barn fra tidligere forhold.

- Herregud, forholdet vårt har alltid vært fantastisk. Men nå som barna våre har vokst opp og det bare er meg og Al, og vi har betalt for undervisning, bryllupene og hjalp dem med å komme igang - nå er det bare vi. Vi har det gøy, sier hun.

Åpen

Dette er langt fra første gang skuespilleren har åpnet seg om parets sexliv. I fjor åpnet hun seg nemlig til PageSix om kjærlighetslivet i en pandemi.

- Jeg har en mann som jeg injiserer med testosteron hver tirsdag, så onsdag er en god dag. Vi har funnet en måte, sa hun den gang, og fortsatte:

FORFERDELIG: Niklas Baarli har gjort mye rart gjennom sin karriere, og forloveden Benjamin Silseth er klar i sin tale på hva han synes er det verste Niklas har gjort. Vis mer

- Venninnene mine sier «Dere har ikke sex to ganger om dagen». Det er ingen tvang. Jeg er i humør. Han er i humør. Noen ganger er det én gang om dagen. Noen ganger seinere på dagen så er du i humør igjen, fordi hva annet skal man gjøre i denne pandemien?

Ifølge NHI er testosteron et hormon som finnes både hos kvinner og menn. Testosteron er det viktigste mannlige kjønnshormonet. Hos menn forårsaker testosteron kroppsbehåring, dyp stemme og sterke muskler. Riktig mengde testosteron i kroppen holder sexlysten på et normalt nivå.

LES OGSÅ: - Har ikke et sunt sexliv som singel

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer