Beate Bille:

Skuespilleren (46) gravid: - Bare gråt

Stjernens tredje graviditet kom overraskende på.

VENTER BARN: I sommer kunne den danske skuespilleren Beate Bille avsløre at hun venter barn igjen. Veien dit var imidlertid ikke lett. Foto: Arnd Wiegmann / Reuters / NTB
VENTER BARN: I sommer kunne den danske skuespilleren Beate Bille avsløre at hun venter barn igjen. Veien dit var imidlertid ikke lett. Foto: Arnd Wiegmann / Reuters / NTB Vis mer
Publisert

Den danske skuespilleren Beate Bille (46) har spilt i flere danske storfilmer, deriblant «Fasandreperne» fra 2014.

På privaten er Bille i et forhold med filmfotografen Magnus Jønck, og sammen har de to barn - datteren Fernanda (12) og sønnen Hector (7).

Nå venter paret deres tredje barn, og i et nytt intervju med To The Moon Honey forklarer 46-åringen at det kom litt uventet på.

Det var i sommer at Bille annonserte at hun venter sitt tredje barn.

GRAVID: Danny er far til Wilder Lea og fødte sin egen datter. Vis mer

Graviditeten kom som en stor overraskelse på 46-åringen, forklarer hun i intervjuet, ettersom hun hadde slått seg til ro med at det ble med to.

- For noen år siden ville jeg gjerne ha et tredje barn. Og jeg ble også gravid flere ganger, men hver gang gikk det til uke seks og syv, sier hun, og fortsetter:

- Første gang ble jeg veldig trist og kjente mye på det. Men jeg anså de påfølgende abortene som naturens gang. Jeg var over 40 år og det er ikke rakettforskning at eggene mine ikke er tipp topp.

Hun hadde derfor lagt vekk tanken på å få et tredje barn, og vurderte å begynne på prevensjon - i form av spiral.

Kort tid etter merket hun imidlertid at menstrausjonen hennes uteble, og da hun dro til en gynekolog kunne hun få konstatert at hun var gravid med sitt tredje barn.

- Jeg kunne bare ikke forstå det. Jeg var 45 år. Da jeg ringte til mannen min og fortalte det, klarte jeg ikke slutte å gråte. Det var nesten helt tullete, syntes jeg.

LES OGSÅ: Skilles etter sjokkbilder

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer