GANSKE EKKELT: Megan Fox mener det er flere likhetstrekk mellom skuespilleryrket og det å være prostituert, noe hun også synes er litt ekkelt.  Foto: All Over Press
GANSKE EKKELT: Megan Fox mener det er flere likhetstrekk mellom skuespilleryrket og det å være prostituert, noe hun også synes er litt ekkelt. Foto: All Over PressVis mer

- Skuespillere er som prostituerte

Megan Fox mener det er flere likhetstrekk mellom de to yrkene...

SEHER.NO: Filmskjønnheten Megan Fox (23) er et av Hollywoods heteste navn om dagen.

Med sine lange mørke lokker, knallgrønne øyne og fantastiske kropp har "Transformers"-stjernen sikret seg mannlige fans verden over, og at hun nylig avslørte at hun er biseksuell har nok ikke gjort henne mindre populær.

I et ferskt intervju med amerikanske GQ Magazine snakker skjønnheten ut om stjernestatusen, og forteller at hun synes det å være skuespiller ofte kan sammenlignes med å være hore.

- Hvis man tenker over det, så er skuespillere på en måte en form for prostituerte. Vi blir betalt for å late som om vi er tiltrukket og forelsket i hverandre. Andre folk betaler for å se oss kysse noen, ta på noen, gjøre ting folk i monogame forhold kanskje aldri ville gjort med noen som ikke er deres kjæreste. Egentlig er det ganske ekkelt, sier Fox.

Skuespillerinnen forteller også at hennes mange tattoveringer og litt rocka image gjør at mange tar henne for å være litt promiskuøs.

- Jeg har fått et slags promiskuøst image. Folk tror jeg er veldig seksuelt aggressiv og småvill, men det er jeg faktisk ikke i det hele tatt, sier hun.

Likevel innrømmer hun at hun kan være litt "bad girl" iblant.

- Det er noen fyrer som tror jeg er som en søt liten muffins som kommer til å blinke øyevippene mine for dem. De får jeg til å holde kjeft med én gang, sier hun.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Hollywoods heteste under 25!