Tara Reid:

Skuespiller Tara Reid i sorg

- Mottok forferdelig nyhet.

MISTET FAREN: Skuespiller Tara Reid meddeler at hennes far, Thomas Reid er død. Han ble 76 år gammel. Foto: NTB Scanpix
MISTET FAREN: Skuespiller Tara Reid meddeler at hennes far, Thomas Reid er død. Han ble 76 år gammel. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Fredag delte skuespiller Tara Reid (41) nyheten om at hennes far, skolelæreren Thomas Reid (76) er gått bort.

På sin egen Instagram-profil har 41-åringen lagt ut et bilde av seg selv og faren, der hun skriver:

- I dag mottok jeg den forferdelige nyheten om at min far, Thomas Reid, er gått bort. Han var en mann full av liv, kjærlighet, visdom og styrke. Han var ikke bare en morsom og gøyal person, men også en av de beste historiefortellerne jeg har møtt.

- Min helt

Reid tilbrakte blant annet julen sammen med sin far og mor, en feiring som skulle ende med stor sorg.

- Min far var støttende, snill, sterk og min helt. Han var hjertet mitt, sjelen min og mitt alt. Jeg elsker deg og vil savne deg så mye pappa. Hvil i fred, skriver hun.

Reid har de siste åra skapt en rekke overskrifter, men var først på alles lepper da hun spilte i de populære «American Pie»-filmene på starten av 2000-tallet.

SKAPT OVERSKRIFTER: Tara Reid har levd et utsvevende liv, som i mange tilfeller er godt dokumentert i internasjonal presse. Foto: NTB Scanpix
SKAPT OVERSKRIFTER: Tara Reid har levd et utsvevende liv, som i mange tilfeller er godt dokumentert i internasjonal presse. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Vill festing

Siden braksuksessen har New Jersey-jenta imidlertid slitt med spiseforstyrrelser og dårlig selvbilde. Hun har også åpnet opp om et mislykket skjønnhetsinngrep.

Hun er også kjent som Hollywoods ultimate partyjente og huskes derfor mer for sitt utsvevende liv enn for sine skuespillerprestasjoner.

I 2008 tok festinga overhånd og Reid ble lagt inn på rehabiliteringssenteret Promises Treatment Center i LA. Likevel fortsatte det å dukke opp bilder av en beruset Reid på vei ut fra nattklubber og fester.

I 2012 forklarte imidlertid Reid at den berømte festinga og livsstilen ikke har vært fullt så ille som mange vil tro.

- Det er min egen skyld, det er jeg som gjorde det. Men det var virkelig ikke så ille.. Jeg hadde det bare gøy. Jeg gjorde ikke noe ulovlig, jeg havnet ikke i noe alvorlig trøbbel, sa hun.

Reids skuespillerkarriere har stått relativt stille de siste årene, men derimot har hun vært opptatt med andre prosjekter. Hun stilte blant annet opp i herremagasinet Playboy i 2010 og har vært deltaker i den britiske kjendis-utgaven av «Big Brother».

I 2012 medvirket hun også i «American Pie: Reunion».

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer