Kirstie Alley:

Skuespiller døde

Den amerikanske skuespilleren, kjent fra serien «Cheers» og en rekke andre roller opp gjennom åra, er død etter kreftsykdom.

KREFTSYK: Skuespilleren Kirstie Alley er død, 71 år gammel, etter kortvarig kreftsykdom. Foto: NTB/Ken McKay/ITV/REX
KREFTSYK: Skuespilleren Kirstie Alley er død, 71 år gammel, etter kortvarig kreftsykdom. Foto: NTB/Ken McKay/ITV/REX Vis mer
Publisert

Kirstie Alley ble 71 år og etterlater seg to barn, True og Lillie Parker.

- Vi er triste over å fortelle at vår utrolige, flotte og kjærlige mor har gått bort etter en kamp mot kreft, som nylig ble oppdaget, skriver barna hennes i en uttalelse på Instagram.

- Hun var omgitt av sin nærmeste familie og kjempet med stor styrke, og etterlot oss med en visshet om hennes uendelige livsglede og hvilken eventyr som måtte vente. Så ikonisk som hun var på skjermen, var hun enda mer fantastisk som mor og bestemor, skriver de videre.

Alley fikk sitt store gjennombrudd i den mangeårige komedieserien «Cheers», som gikk fra slutten av 1980-tallet til begynnelsen av 1990-årene. Hun ble belønnet med både Golden Globe- og Emmy-priser for sin rolle som Rebecca Howe i serien, ifølge NTB.

Senere spilte hun i «Veronica's Closet» som hun fikk Emmy- og Golden Globe-nominasjoner for.

Hun spilte også i TV-komedien «Kirstie», som hadde premiere på slutten av 2013. Serien fikk bare én sesong.

Alley hadde en rekke filmroller i løpet av karrieren, blant dem i 90-tallskomedien «Se, han snakker», og i oppfølgerne «Se, hun snakker også» og «Se hvem som snakker nå».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer