DØD: Nicholas Tucci (t.h.) er har gått bort, 38 år gammel. Her er han avbildet i en scene fra filmen «Long Lost» med kollega Adam Weppler. Foto: NTB Scanpix
DØD: Nicholas Tucci (t.h.) er har gått bort, 38 år gammel. Her er han avbildet i en scene fra filmen «Long Lost» med kollega Adam Weppler. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Nicholas Tucci:

Skuespiller døde etter hemmelig sykdom

Nicholas Tucci ble 38 år gammel.

Publisert

Den amerikanske skuespilleren Nicholas Tucci har gått bort, 38 år gammel. Han har vært syk, men valgte å holde tett om sykdommen.

Det er skuespillerens far, Alexander Tucci, som deler dødsbudskapet i et innlegg på sønnens Facebook-profil.

«Tirsdag 3. mars døde Nick på Smillow kreftsykehus i New Haven, Conneticut. Nick valgte å holde sykdommen privat, slik at han kunne følge sine profesjonelle og kunstneriske drømmer så lenge som mulig. Det siste året gikk han på auditions, på sett og fortsatte jobben han elsket så høyt», skriver faren i innlegget.

DØD: Den britiske TV-personligheten ble funnet død i leiligheten sin i London. Video: Scanpix Vis mer

Videre takker han alle i underholdningsmiljøet for støtten og veledningen sønnen har fått opp gjennom åra, samt fansen for at de har satt pris på sønnens innsats.

Det er ikke kjent hvilken sykdom Tucci led av, men på bakgrunn av at han gikk bort på et kreftsykehus, er det nærliggende å tro at det var en form for kreft som tok livet av ham.

Teaterutdannelse

Ifølge IMDb hadde Nicholas Tucci en bachelorgrad innen teater fra Yale University, der han også var medlem av humorgruppa Suite 13.

I flere år var han å se på teaterscenen, før han i 2011 slo gjennom med sin første, store rolle som skuespiller i en film.

Da sikret han seg rollen som Felix i skrekkfilmen «You're Next».

Siden har han vært å se i flere filmer og tv-serier, deriblant «Pose», «Daredevil», «Quantico», «Channel Zero» og «Homeland». Han var også å se i thrilleren «Long Lost» fra 2018.

I sistnevnte film fungerte Tucci også som produsent.

På IMDbs nettsider står Tucci oppført på flere prosjekter som er ventet å komme i løpet av året.

Ved siden av skuespillerjobben har han også skrevet flere teaterstykker, hovedsakelig innen skrekksjangeren.

38-åringen etterlater seg familie og flere fans i sorg, i tillegg til katten Church, som er oppkalt etter Tuccis favorittroman av Stephen King (72).

LES OGSÅ: Bryter forlovelsen etter tre uker

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer