Nicholas Tucci:

Skuespiller døde etter hemmelig sykdom

Nicholas Tucci ble 38 år gammel.

DØD: Nicholas Tucci (t.h.) er har gått bort, 38 år gammel. Her er han avbildet i en scene fra filmen «Long Lost» med kollega Adam Weppler. Foto: NTB Scanpix
DØD: Nicholas Tucci (t.h.) er har gått bort, 38 år gammel. Her er han avbildet i en scene fra filmen «Long Lost» med kollega Adam Weppler. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den amerikanske skuespilleren Nicholas Tucci har gått bort, 38 år gammel. Han har vært syk, men valgte å holde tett om sykdommen.

Det er skuespillerens far, Alexander Tucci, som deler dødsbudskapet i et innlegg på sønnens Facebook-profil.

«Tirsdag 3. mars døde Nick på Smillow kreftsykehus i New Haven, Conneticut. Nick valgte å holde sykdommen privat, slik at han kunne følge sine profesjonelle og kunstneriske drømmer så lenge som mulig. Det siste året gikk han på auditions, på sett og fortsatte jobben han elsket så høyt», skriver faren i innlegget.

Videre takker han alle i underholdningsmiljøet for støtten og veledningen sønnen har fått opp gjennom åra, samt fansen for at de har satt pris på sønnens innsats.

Det er ikke kjent hvilken sykdom Tucci led av, men på bakgrunn av at han gikk bort på et kreftsykehus, er det nærliggende å tro at det var en form for kreft som tok livet av ham.

Teaterutdannelse

Ifølge IMDb hadde Nicholas Tucci en bachelorgrad innen teater fra Yale University, der han også var medlem av humorgruppa Suite 13.

I flere år var han å se på teaterscenen, før han i 2011 slo gjennom med sin første, store rolle som skuespiller i en film.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer