Hagen Mills:

Skuespiller døde etter drapsforsøk

Skjøt ekskjæresten før han tok sitt eget liv.

DØD: Hagen Mills skal ha forsøkt å drepe moren til sin egen datter.
DØD: Hagen Mills skal ha forsøkt å drepe moren til sin egen datter. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skuespiller Hagen Mills (29) fra filmene «Bonnie & Clyde: Justified» og «A Certain Justice» har gått bort. Det melder flere utenlandske medier, deriblant Variety.

Mills tok sitt eget liv etter å ha skutt og skadet moren til sin fire år gamle datter, ifølge politiet.

DØD: Den britiske TV-personligheten ble funnet død i leiligheten sin i London. Video: Scanpix Vis mer

Ble skutt

Politibetjenter fra Mayfield Police Department i Kentucky ble kalt til åstedet tirsdag kveld etter å ha mottatt en nødsamtale om at en kvinne hadde blitt skutt.

Da politiet kom til huset møtte de 34 år gamle Erica Price på utsiden som Mills altså deler en datter med.

Price hadde skuddskader i både brystet og i armen, og forklarte politiet at hun hadde blitt skutt av skuespilleren inne i huset, før han skjøt seg selv. Price skal deretter ha kommet seg ut av huset for å ringe nødnummeret.

MODENA: Amanda Knox er tilbake i Italia for første gang siden hun ble frikjent for drapet på sin venninne, Meredith Kercher. Video: CNN. Reporter: Elias Kr. Zahl-Pettersen, Dagbladet TV Vis mer

Ukjent motiv

Mills ble erklært død på stedet og Price ble fraktet til sykehuset hvor hun nå er innlagt og er stabil. Både mora til Price og datteren var hjemme da skyteepisoden fant sted, men ingen av dem ble skadet, ifølge politiet.

- Da Price kom inn i boligen ble hun skutt av Mills, før han vendte pistolen mot seg selv, uttalte politiet, ifølge Deadline.

Politiet uttalte at skuespillerens drapsmotiv foreløpig er ukjent, men bekreftet at hendelsen blir etterforsket som et drapsforsøk.

Til Fox News uttalte Mills` kusine Cindy Riley seg om dødsfallet.

- Han var en søt gutt. Jeg vet at det er en dårlig ting, men han var en talentfull mann og vi var glad i ham, fortalte hun, og la til:

- Jeg har ikke noe vondt å si om ham. Det er en forferdelig situasjon.

Hagen Mills er født og oppvokst i Kentucky før han etter hvert besluttet å flytte til Los Angeles for å satse på en skuespillerkarriere. I 2016 dukket han opp i en episode av tv-serien «Baskets».

Mills hadde også en birolle i skrekkfilmen «Starlight» som etter planen skal bli utgitt i august.

LES OGSÅ: Åpen om dobbeltdrapet på foreldrene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer