FORANDRET: Skuespiller Angus Jones er blitt 23 år gammel. Han har også latt håret og skjegget gro i tida borte fra rampelyset.  Foto: Splash News
FORANDRET: Skuespiller Angus Jones er blitt 23 år gammel. Han har også latt håret og skjegget gro i tida borte fra rampelyset. Foto: Splash NewsVis mer

Skuespiller Angus Jones (23) kan gjøre TV-comeback

Skuespiller Angus Jones (23) fant Gud og forlot Hollywood. Nå snur han.

En hel verden lot seg sjokkere da Angus T. Jones (23) valgte å forlate suksesserien «Two and a Half Men» etter nesten ti år som karakteren «Jake».

Lenge var han regnet som en av verdens rikeste tenåringer, med hele 1,7 millioner kroner i inntekt per episode.

På tross av dette valgte Jones å snu ryggen til Hollywood, og i 2012 sjokkerte han også fansen med å kalle serien for søppel.

Jones har tidligere forklart at en av årsakene til karrierebruddet var at han «ikke var tro mot Gud og sin religion» da han var med i serien.

Saken fortsetter under bildet.

POPULÆR: I nærmere ti år spilte Angus T. Jones karakteren Jake. Her sammen med Jon Cryer og Charlie Sheen i 2003.
POPULÆR: I nærmere ti år spilte Angus T. Jones karakteren Jake. Her sammen med Jon Cryer og Charlie Sheen i 2003. Vis mer

- Vil gå min egen vei

Først i 2014 fortalte han sin historie om hvordan han hadde «sett lyset» og funnet Gud.

Samtidig var barnestjerna blitt en nær tilhenger av Syvendedags Adventistsamfunnet - et kristent, protestantisk kirkesamfunn.

- Jeg ønsker virkelig å komme fram i lyset fordi jeg vet at det er der helbredelsen finnes, og jeg har sett Gud gjøre utrolige ting, sa Jones den gang.

I et større intervju med magasinet People åpner Jones opp om hvordan han har tilbragt de siste åra i ulike tros- og livssynsgrupper.

Samtidig avslører 23-åringen at han ikke lenger ønsker å involvere seg i slike organisasjoner i fremtida.

- Akkurat nå ønsker jeg å distansere meg selv fra det. Jeg vil gå min egen vei. Jeg trenger ikke at en organisasjon skal bestemme hvorvidt jeg er god eller ond, sier Jones til magasinet.

Saken fortsetter under bildet.

NY TRIO: Etter at Charlie Sheen fikk sparken fra serien i 2011 overtok Ashton Kutcher hovedrollen.
NY TRIO: Etter at Charlie Sheen fikk sparken fra serien i 2011 overtok Ashton Kutcher hovedrollen. Vis mer

Kan returnere til TV

Da TV-stjerna brøt med serien, mente Jones selv at han var en «betalt hykler». Nå ser det imidlertid ut at han ønsker å returnere til skuespilleryrket.

- Jeg har definitivt ikke lukket den døra, men jeg har ikke hastverk.

Selv om Jones sa farvel til både stjernestatus og millionlønn, vil han ikke bruke energi på anger.

- Man får ikke endret fortida. Man må bare se fremover, sier han til People.

På tross av å ha snakket nedlatende om serien i 2012, gikk Jones senere ut og beklaget for kommentarene.

- Jeg beklager dersom mine uttalelser har blitt oppfattet som likegyldighet, mangel på respekt overfor mine kolleger og mangel på forståelse for den ekstraordinære muligheten som jeg har blitt velsignet. Jeg har aldri ment det, sa Angus T. Jones gjennom sin talsmann, ifølge CNN.

23-åringen er imidlertid langt fra den eneste som har skapt overskrifter hva gjelder seriens skuespillere.

Skandalemakeren Charlie Sheen fikk selv sparken fra «Two and a Half Men» i 2011, etter at han blant annet kalte seriens skaper, Chuck Lorre, for en dum, liten dritt.

Saken ble opprinnelig publisert på Dagbladet.no.

BLE HEDRET: Angus T. Jones og Ashton Kutcher var til stede da kollegaen Jon Cryer mottok sin stjerne på Hollywoods Walk of Fame for noen år siden. Foto: NTB Scanpix
BLE HEDRET: Angus T. Jones og Ashton Kutcher var til stede da kollegaen Jon Cryer mottok sin stjerne på Hollywoods Walk of Fame for noen år siden. Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: «Kongen av Queens»-stjernen fant kona død i senga