Dieter Brummer:

Skuespiller (45) er død

Dødsårsaken er ikke kjent.

DØD: Dieter Brummer, her fra 2001, har gått bort. Foto: Nils Jorgensen/REX/NTB
DØD: Dieter Brummer, her fra 2001, har gått bort. Foto: Nils Jorgensen/REX/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I 1988 kom den populære serien «Home and Away» på skjermen. Flere nordmenn fikk nok med seg serien etter skoletid, og stiftet dermed bekjentskap med Shane Parrish, spilt av Dieter Brummer, som var med i serien fra 1991 til 1996.

Skuespilleren trakk seg fra rampelyset etter serien, men er fortsatt et kjent fjes for fansen, som så ham gjennom hele 557 episoder.

The Sydney Morning Herald skriver mandag at Brummer har gått bort, 45 år gammel. Dødsårsaken er ikke kjent. Politiet bekrefter overfor TV Tonight at lokalt politi rykket ut etter bekymring i et hjem i Sydney.

- En død mann ble funnet inne i hjemmet. Dødsfallet anses ikke som mistenkelig. En rapport vil bli klargjort for rettsmedisinsk, sier vedkommende.

UNGPIKEIDOL: Dieter Brummer sjarmerte mange i «Home & Away». Her i 1993. Foto: David Nichols/REX/NTB
UNGPIKEIDOL: Dieter Brummer sjarmerte mange i «Home & Away». Her i 1993. Foto: David Nichols/REX/NTB Vis mer

En talsperson for Channel 7, som sendte «Home and Away», forteller til Sydney-avisen at Brummer var et elsket medlem i serien, og at han hadde fans over hele verden.

- «Home and Away» og Channel 7 synes det er veldig trist å høre om Dieter Brummers bortgang. Han var en veldig elsket «Home and Away»-skuespiller, og hyllet av australske og internasjonale seere for sitt prisvinnende portrett av Shane Parrish, sier vedkommende.

The Sydney Morning Herald skriver at Brummer etter «Home and Away» søkte et roligere liv, og byttet ut skuespill med et vindusvaskefirma.

TRIST: Matt Mauser mistet kona Christina Mauser i helikopterulykken som også tok basketstjerna Kobe Bryants liv. Halvannet år etter står han på scenen i «America's got talent». Reporter/Video: Thea Hope. Vis mer

Han returnerte til skjermen i 2009, i serien «Underbelly: The Golden Mile», og har også dukket opp i «Neighbours» og «Winners & Losers».

Dødsfallet bekreftes også av den australske skuespilleren Steve Comey på Facebook.

«Hjerteskjærende nyheter. Vi har mistet en fri sjel. Vale Dieter Brummer. Altfor ung, altfor tidlig. Mine dypeste kondolanser til hans vakre søster Karlene og hele Dieter-familien og hans venner», skriver han.

LES OGSÅ: Røper gladnyhet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer