Busisiwe Lurayi:

Skuespiller (36) er død

Ble bare 36 år gammel.

DØDE: Skuespiller Busisiwe Lurayi døde brått søndag 10. juli. Foto: Skjermdump fra Instagram
DØDE: Skuespiller Busisiwe Lurayi døde brått søndag 10. juli. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den sørafrikanske skuespilleren Busisiwe Lurayi, mest kjent for å ha spilt hovedrollen i Netflix-serien «How to Ruin Christmas», er død. Hun ble bare 36 år gammel.

Nyheten om dødsfallet blir bekreftet i en uttalelse fra Lurayis familie, som er delt av skuespillerens talentbyrå Eye Media Artists. Uttalelsen tyder på at hun døde i sitt eget hjem søndag. Det skriver blant andre People.

«Vi er dypt triste over å varsle dere om bortgangen til vår elskede Busisiwe Lurayi. Hun døde brått og ble erklært død i sin bolig søndag 10. juli av medisinsk personell», heter det i uttalelsen på byråets Instagram-profil.

«Årsaken til hennes død er fortsatt ukjent da vi venter på resultatene av obduksjonsrapporten. Vi ber ydmykt om at dere lar oss som familie komme til rette med denne tragiske nyheten», står det videre i uttalelsen.

Avslutningsvis takker familien for støtten som har blitt gitt så langt, og forsikrer om at de vil gi ytterligere informasjon så fort de vet noe mer.

TRIST: Matt Mauser mistet kona Christina Mauser i helikopterulykken som også tok basketstjernen Kobe Bryants liv. Halvannet år etter sto han på scenen i «America's got talent». Reporter/Video: Thea Hope. Vis mer

Lurayi har tidligere spilt karakteren Tumi Sello i Netflix-serien «How to Ruin Christmas», som hadde premiere i 2020.

Hun har også spilt i den sørafrikanske serien «City Ses'la» samt spin-off-serien «Ses'Top La», dramaserien «Wild at Heart» og en episode av ER fra 2006, ifølge hennes IMDB-side.

I 2021 vant Lurayi SAFTA Golden Horn Award for beste skuespillerinne for rollen som Tumi i «How to Ruin Christmas». Den samme prisen vant hun også i 2011 for sitt arbeid i «City Ses'la».

LES OGSÅ: Beskyldt for sønnens død

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer