Tanya Fear:

Skuespiller (31) meldt savnet

Den britiske skuespilleren har vært savnet siden forrige uke.

FORSVUNNET: Skuespiller Tanya Fear ble meldt savnet i Los Angeles forrige uke. Her er hun avbildet i 2017. Foto: Nick Harvey / REX / NTB
FORSVUNNET: Skuespiller Tanya Fear ble meldt savnet i Los Angeles forrige uke. Her er hun avbildet i 2017. Foto: Nick Harvey / REX / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den britiske skuespilleren Tanya Fear (31) er meldt savnet i Los Angeles, skriver flere utenlandske medier.

31-åringen ble sist sett forrige torsdag. Politietaten i Los Angeles har bekreftet at Fear ble meldt savnet torsdag 9. september, ifølge BBC.

Leteaksjoner

Familien har siden gått ut på sosiale medier, i håp om å få hjelp fra folk som kan bidra til å spre ordet om forsvinningen. Gjennom Twitter-brukeren @FindTanyaFear og emneknaggen med samme navn, har de i løpet av det siste døgnet delt flere innlegg om hendelsen.

«Denne brukeren er dedikert til å finne vår elskede Tanya Fear, som forsvant i Hollywood Bowl-området 9. september 2021», skriver de blant annet på Twitter.

Søndag kveld ble stedet Fear sist ble sett oppdatert til å være Trader Joe's på Santa Monica Boulevard i Los Angeles.

Fear skal sist ha blitt observert med svarte bukser eller shorts, og en kortermet, brun topp med krage. Toppen skal også ha hatt noen knapper øverst ved halsen. Hun er rundt 164 centimeter høy og har svart hår og brune øyne.

Ifølge Twitter-kontoen skal flere ha samlet seg for å lete etter skuespilleren, inntil videre uten hell.

CALIFORNIA: Kameraovervåkning sto for det siste synet av Naya Rivera (33). Vis mer

Skuespiller og komiker

31-åringen har vært å se i en rekke roller på TV, deriblant dukket hun opp i en episode av «Doctor Who» i 2018.

Fem år tidligere, i 2013, spilte hun i «Kick-Ass 2», i tillegg til flere andre små roller opp gjennom årene, ifølge IMDb.

I løpet av den siste tiden skal hun også ha drevet med stand-up-komedie, og i slutten av august sto hun på scenen til Ha Ha Comedy Club, en populær standupscene i Hollywood.

«Så beæret for å ha hatt mitt første show på Ha Ha Comedy Club. Kan fremdeles ikke tro at jeg delte scene med disse LEGENDENE», skrev hun blant annet på Instagram nylig.

Dette er for øvrig også Fears aller siste innlegg på bildedelingstjenesten, før hun forrige uke ble meldt savnet.

LES OGSÅ: Eksmannen bryter tausheten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer