Jackson Odell:

Skuespiller (20) funnet død

- Vi prøver nå å fatte dette grenseløse tapet.

FUNNET DØD: Skuespiller Jackson Odell har vært å se i flere kjente TV-serier. Her avbildet under premieren av filmen «Forever Your Girl» i januar i år. Foto: NTB scanpix
FUNNET DØD: Skuespiller Jackson Odell har vært å se i flere kjente TV-serier. Her avbildet under premieren av filmen «Forever Your Girl» i januar i år. Foto: NTB scanpix Vis mer

Skuespiller, sanger og låtskriver Jackson Odell er død, 20 år gammel.

Det var kjendisnettstedet TMZ som var først ute med å omtale det tragiske dødsfallet.

Odell ble funnet bevisstløs i sitt hjem i nabolaget Tarzana i San Fernando Valley fredag 8. juni. Det bekrefter rettsmedisinerens kontor i Los Angeles overfor Variety.

Dødsårsaken er foreløpig ikke kjent, i påvente av at Odell skal obduseres. Det er imidlertid ikke mistanke om at noe kriminelt har funnet sted.

- Talentfull sjel

Etter at dødsfallet ble kjent, har familien til Jackson Odell valgt å komme med en offentlig uttalelse, melder People.

Uttalelsen ble publisert på Odells Twitter-profil søndag.

- Odell-familien mistet vår elskede sønn og bror, Jackson Odell, på fredag. Han vil alltid være et skinnende lys og en strålende, kjærlig og talentfull sjel. Han hadde så mye mer å dele. Familien vår vil for alltid fremme den sannheten. Vårt ønske er at resten av verden som kjente og elsket ham også gjør det, heter det i uttalelsen, som avsluttes slik:

- Vi prøver nå å fatte dette grenseløse tapet privat. Vi kommer ikke til å komme med ytterligere uttalelser.

Saken fortsetter nedenfor.

Skuespiller og sanger

Jackson Odell begynte skuespillerkarrieren sin i ung alder, og hadde sin første rolle i en TV-serie det året han fylte 12. Da spilte han i en episode av «Private Practice», spin off-serien til TV-suksessen «Grey's Anatomy».

Han har også vært å se i noen episoder av den populære komiserien «Modern Family», der han spilte rollen som Ted Durkas i 2010 og 2012, og i «Arrested Development».

Saken fortsetter nedenfor.

TRAILER: Den åttende sesongen av komiserien «Modern Family» kommer nå på TV 2 Sumo. Video: ABC Vis mer

Likevel ble han kanskje best kjent for rollen som Ari Cardwell i serien «The Goldbergs», der han spilte fra 2013 til 2015.

I tillegg til skuespillerkarrieren var Odell også singer-songwriter, og skrev flere låter til soundtracket til filmen «Forever Your Girl», som ble utgitt tidlig i år.

Ifølge Variety hadde 20-åringen også en populær YouTube-kanal, der han delte flere sangvideoer.

Han har blant annet delt en video der han synger John Mayer-låten «Dreaming With a Broken Heart», som har blitt sett nærmere 60 000 ganger.

LES OGSÅ: - Jeg kan ikke tenke på det