Tyler Sanders:

Skuespiller (18) døde

- En talentfull skuespiller med en lys fremtid.

DØDE: Den unge skuespilleren ble bare 18 år. Foto: Skjermdump fra Instagram
DØDE: Den unge skuespilleren ble bare 18 år. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert

Skuespiller Tyler Sanders døde torsdag forrige uke, i en alder av 18 år.

Sanders er best kjent for sin rolle som Leo i serien «Just Add Magic: Mysteri City», en rolle han ble Emmy-nominert for.

Han har hatt mindre roller i seriene «9-1-1: Lone Star», «Fear the Walking Dead» og «The Rookie».

Dødsfallet ble bekreftet av skuespillerens agent, Pedro Tapia, ifølge Independent og Deadline.

DØDE: Den populære TikTokeren Kassidy Pierson tapte kampen mot kreften etter at hun ble diagnostisert for seks år siden. Video: TikTok. Reporter: Julie Tran. Vis mer

- Talentfull

- Tyler var en talentfull skuespiller med en lys fremtid. Han kommer fra en fantastisk familie, og vi ber om respekt for deres privatliv i denne tiden, uttalte agenten, rapporterer Deadline.

18-åringen døde i sitt hjem i Los Angeles, men ingen ytterligere detaljer om dødsfallet har blitt gitt.

Ifølge Independent er dødsfallet under etterforskning.

DØDSFALL: Kristin Cavallari, kjent fra «Laguna Beach» og «The Hills», mistet broren sin i 2015. Det har hun tidligere latt være å uttale seg om, men her åpner hun opp om den tunge tiden. Video: TV 2 Sumo, Viafree Vis mer

Den unge skuespillerens første TV-opptreden var i 2015, da var han med i en sitcom ved navn «JLW Academy». Kort tid etter var han med i flere kortfilmer, før han så fikk rollen som Jake Otto i en episode av «Fear The Walking Dead».

I 2019 spilte han i «Just Add Magic: Mysteri City», som er en fantasyserie som handler om tre stesøsken som blir beskyttere for en magisk kokebok. I 2021 ble han nominert til Emmy for denne rollen.

I sorg

I serien «9-1-1: Lone Star», som han også var med i en episode av, spilte han sammen med Hollywood-stjernen Rob Lowe (58).

Sanders la i den forbindelse ut et bilde sammen med Lowe og flere av de andre skuespillerne, og skrev at han hadde en fantastisk tid mens han spilte inn episoden.

Kun kort tid før dødsfallet la den unge skuespilleren ut et par bilder av seg selv i dress på Instagram, der er det nå mange som skriver hilsener etter bortgangen.

LES OGSÅ: Skulle bare spise pizza - døde

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer