LITE ERFARING: Lene Nystrøm Rasted har lite skuespillererfaring. Her er hun i "Fri oss fra det onde".
LITE ERFARING: Lene Nystrøm Rasted har lite skuespillererfaring. Her er hun i "Fri oss fra det onde".Vis mer

Skryter kraftig av Lene

- Et meget positivt møte...

SEHER.NO: Kåre Conradi (37) har akkurat gjort seg ferdig med innspillingen av filmen "Svik", der han spiller mot Lene Nystrøm Rasted (35), kjent fra pop-gruppen "Aqua".

For Conradi var det en postiv overraskelse å spille mot Lene, som har lite erfaring fra filmens verden tidligere.

- En skjerpet dame; veldig uredd! Hun har jo lite skuespillererfaring, men mange år foran kameraer bak seg. Og hun er vant til å prestere på en scene. I en filmrolle gir slikt uttelling. Lene var fokusert på de rette tingene, avslappet og leken. Og dessuten innstilt på å lære og å bidra til å gjøre vårt felles projekt enda bedre. Jo da, et meget positivt møte, sier Conradi til VG.

Handlingen i "Svik" er lagt til de tre døgnene før bombingen av aluminiumsfabrikken på Herøya sommeren 1943, og Lene spiller rollen som nattklubbsangerinnen Eva Karlsen.

- Det betyr mye for meg å være med i en norsk film. Jeg vet at jeg drar på min Aqua-bagasje, men noen har sett forbi den og gitt meg tillit. Det gjør meg stolt; en følelse av at dette har jeg klart selv, uten å ha et band å støtte meg til, sa Nystrøm tidligere til VG.

Conradi bor for tiden sammen med kjæresten Lene Marlin i London. Han snakker sjelden om forholdet, og også denne gang blir det med et kort svar.

- Takk som spør; hun er fantastisk, jeg har det veldig fint.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Spiller nattklubb-sangerinne!