POLITISK: Lindsay Lohan ble i 2004 omtalt av Donald Trump som en som trolig «var god i senga». Presidenten snakket også om brystene hennes. Nå støtter skuespilleren ham. Foto: NTB scanpix
POLITISK: Lindsay Lohan ble i 2004 omtalt av Donald Trump som en som trolig «var god i senga». Presidenten snakket også om brystene hennes. Nå støtter skuespilleren ham. Foto: NTB scanpix Vis mer

Lindsay Lohan:

Skryter av Trump etter sex-sjikanen

Lindsay Lohan ble trakassert av Donald Trump i intervju. Nå hyller hun presidenten.

Publisert

(Seoghør.no): Før Donald Trump (71) ble USAs president, var han kjent som multimillionær og realitystjerne på tv. Han ledet programmet «The Apprentice» i flere år, og var samtidig en offentlig profil i forbindelse med sine mange, egne bedrifter.

Det gjorde ham til en person som mediene ofte ville prate med, og han pratet like fritt den gang som han gjør nå.

I et intervju med Howard Stern i 2004, et år før den famøse «grab them by the pussy»-hendelsen, snakket han blant annet nedsettende om skuespiller Lindsay Lohan (31). Det virker det som at stjernen nå har glemt.

Støtter presidenten

Hun var ung den gang, og hadde akkurat blitt ferdig med å spille inn klassikeren «Mean Girls». Trump ville imidlertid heller diskutere hennes ferdigheter i senga, og lirte av seg at hun trolig er «flink i senga» fordi hun virket «veldig plaget», ifølge CNN.

- Man må bare like fregnene hennes. Jeg har sett et nærbilde av brystet hennes og der var det masse fregner. Liker du fregner? spurte han Stern i intervjuet.

På tross av intervjuets seksuelle og krenkende karakter, later det ikke til at Lohan har latt seg prege av de sjikanerende kommentarene. Nå kan det virke som hun er bitt av Trump-basillen, i hvert fall om vi skal tro hennes siste oppdateringer på sosiale medier.

Video originally published on dagbladet.no/dbtv.no on 10.04.2013 REHAB: Da Lindsay Lohan gjestet David Lettermans talkshow ble det mye fokus på hennes rehab-opphold. Men det virket ikke skuespilleren veldig interessert i å snakke om. Video: Reuters / Worldwide Pants. Vis mer

Det er Newsweek som omtaler saken. Skuespilleren, som har vekket vel så mye oppmerksomhet for privatlivet sitt som for karrieren, har i en rekke meldinger på Twitter støttet USAs sittende president.

Hun oppfordrer fansen til å la ham være i fred.

«Dette er vår president. Slutt å mobb ham og begynn å stol på ham. En personlig takk for at du støtter USA», skriver hun i en melding.

I en annen har hun tagget deler av Trump-familien, deriblant Ivanka og Melania Trump. Hun skriver til sine 9,3 millioner følgere at familien er «snille mennesker» og at man som amerikaner ikke bør snakke nedsettende om noen.

Dette er imidlertid ikke første gang skuespilleren har tatt til orde for presidenten. I et intervju med «Good Morning Britain» i vinter, like etter at Trump ble innsatt, oppfordret hun alle til å gi ham en sjanse.

- Jeg er ikke enig med politikken hans eller det han gjør, men til syvende og sist er han presidenten vår akkurat nå. Hva er da poenget i å rakke ned på noen, i stedet for å faktisk se hva de klarer å gjennomføre, sa hun i intervjuet.

Lohan nevnte ikke Trumps sjikanerende kommentarer i verken intervjuet eller på Twitter. Det kan virke som om hun prøver å heve seg over det. USAs sittende president har foreløpig ikke kommentert utsagnene til Lohan. Han skal denne uka delta på G20-toppmøtet.

Islam-rykter

Lindsay Lohan er kjent for å ha levd et svært utagerende festliv, og bilder av henne, tatt i narkotikarus, ble ofte publisert av amerikanske sladderblader. Hun er også godt kjent for åpenheten rundt sine egne spiseforstyrrelser. De siste åra er det imidlertid et spørsmål om tro som har fanget fansens oppmerksomhet.

Ryktene har svirret rundt Lohans tro, og flere har hevdet å vite at hun har konvertert til islam. Stjernen har selv ikke uttalt seg så mye om situasjonen, men tok i februar bladet fra munnen om hva som egentlig foregår.

«BANKER OPP»: I en video Donald Trump har lagt ut på Twitter «banker han opp» en mann hvis hode er erstattet med CNN-logoen. Video: realDonaldTrump via Twitter Vis mer

Det var på besøk hos Piers Morgan at skuespilleren snakket om ryktene som har preget livet hennes den siste tida.

Hun har blitt fotografert med sjal på hodet, vært åpen om at hun lærer arabisk og leser koranen regelmessig. Hun har også tilbrakt en del tid i bland annet Tyrkia, for å dyrke sin nye interesse.

- Jeg tror jeg studerer koranen fordi det er noe jeg finner trøst i. Jeg leser i den ganske ofte, men ikke noe er bestemt ennå, sa hun i intervjuet.

Hun mener at religion er noe som er sentralt i livet hennes, og at hun har utforsket flere trosretninger.

- Jeg vil ikke fortelle noe om ting jeg ikke har bestemt meg for ennå. Det mater sjelen min å lære om forskjellige kulturer og livssyn, og den islamske kulturen er veldig som en familie for meg.

31-åringen forklarte at hun liker å tilbringe tid med syriske flyktninger i Tyrkia, spesielt barn, og at interessen hennes for kulturen er genuin. Hun har begynt å gå med sjal på hodet ofte, men begrunner det med at «det gjorde Audrey Hepburn også».

Hun hevder at nevnte sjal fikk henne i problemer på en flyplass, da hun ble bedt om å ta det av. Da sikkerhetskvinnen som kom med oppfordringen så i passet hennes, beklaget hun seg. Det hevder i hvert fall Lohan selv.

LES OGSÅ: - Vaktene måtte dra dem fra hverandre

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer