Skryter av Northugs eks-kjæreste

- Rachel er en søt jente og en flink danser.

ROSER RACHEL: Tidligere «Skal vi danse»-finalist Aylar Lie roser Rachel Nordtømmes innsats på parketten. - Hun er en søt jente som fortjente å være med lenger, sier hun til Seher.no. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
ROSER RACHEL: Tidligere «Skal vi danse»-finalist Aylar Lie roser Rachel Nordtømmes innsats på parketten. - Hun er en søt jente som fortjente å være med lenger, sier hun til Seher.no. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no Vis mer
SEHER.NO: Den tidligere «Skal vi danse»-finalisten Aylar Lie var en av mange tidligere deltakere som lørdag så Atle Pettersen gå til topps i årets utgave av TV 2-konkurransen.

- Jeg må innrømme at det kriblet i dansebeina da jeg så parene gå ut på parketten, sier hun til Seher.no.

I tillegg til Atle Pettersen og hans konkurrent i finalen, Kari Traa, svingte også de tidligere utslåtte deltagerne fra årets sesong seg foran TV-kameraene i finalen. Blant dem var friidrettsutøveren Rachel Nordtømme, som også er kjent som eks-kjæresten til langrensstjernen Petter Northug.

Nordtømme var den første som røk ut av årets deltagere.

Aylar - som i oktober ble koblet til den populære skiløperen av ukebladet Se og Hør - sier til Se og Hør at hun og Rachel ikke er fremmede for hverandre.

- Vi har hilst på hverandre og jeg har bare godt å si om henne. Hun er en søt jente og en flink danser. Jeg mener hun fortjente å være med lenger enn hun gjorde, sier hun til Seher.no.


Nordtømme bekrefter møtet med Aylar.

- Vi har hilst på hverandre ja, vi er vel ikke venner akkurat, men har snakket sammen.

Hun avviser imidlertid at hennes berømte eks-kjæreste var ett av temaene da de to møttes.

- Jeg husker ikke hva vi pratet om, men Petter var det ikke nei, sier hun til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Danse-Atle: - Jeg blir helt stum!