FAMILIETID: Victoria har vært gift med David Beckham siden 1999. Her er de sammen med sine tre sønner Brooklyn, Romeo og Cruz. Foto: All Over Press
FAMILIETID: Victoria har vært gift med David Beckham siden 1999. Her er de sammen med sine tre sønner Brooklyn, Romeo og Cruz. Foto: All Over PressVis mer

Skryter av norsk supermodell

Fotballfrue og designer Victoria Beckham hyllet den nybakte mammaen på Instagram.

Thank u @CarolineNewell & #PennyMartin. @IselinStei looking beautiful in ss15 collection #thegentlewoman x vb

Et bilde publisert av Victoria Beckham (@victoriabeckham)

SEOGHØR.NO: Victoria Beckham (40) har for lengst lagt dagene som Posh Spice i 90-tallsgruppen «Spice Girls» bak seg. Firebarnsmoren har vært gift med fotballstjerne David Beckham i hele femten år og med tiden har hun blitt et av de største navnene i moteverdenen, både som stilikon og designer av egne kolleksjoner.

Nå har motedronningen hyllet norske Iselin Steiro (29).

I går postet Victoria et bilde av Harstad-jenta på Instagram, med teksten «@IselinStei ser vakker ut i vår/sommer-kolleksjonen for 2015».

Saken fortsetter under bildet.


Iselin har vært modell på internasjonalt nivå i mange år og har blant annet prydet forsiden på blader som Vogue, i-D og Harpers Bazaar. Blondinen har også gått på catwalken for store merker som Valentino og Gucci – og nå har hun altså samarbeidet med Victoria Beckham også.

Den 19. januar ble Iselin mamma for første gang.

– Det er vanskelig å sette seg inn i akkurat hvordan det blir, men vi er veldig glade og spente begge to, sa Steiro til MinMote noen måneder før fødselen.

LES OGSÅ: Viste ekte søskenkjærlighet