Petter Pilgaard:

Skryter av kjæresten og hennes nye bok

Petter Pilgaard legger ikke skjul på at han er stolt av Vendela Kirsebom.

STOLT: Petter holdt ikke igjen på lovordene når det kom til Vendelas nye bok. Bildet er fra premierefesten til parets tv-serie tidligere i år. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
STOLT: Petter holdt ikke igjen på lovordene når det kom til Vendelas nye bok. Bildet er fra premierefesten til parets tv-serie tidligere i år. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Vis mer

(Se og Hør): Torsdag kveld var det duket for lanseringsfest for den nye boken til Vendela Kirsebom (50), «Alt jeg ikke har fortalt».

Mange hadde tatt turen for å vise sin støtte og feire den store kvelden med 50-åringen. En av dem som dukket opp på festen var hennes kjæreste Petter Pilgaard (37), og han hadde kun lovord å dele om Vendelas nye bok.

- Jeg tror nesten jeg er mer stolt enn henne. Jeg tror ikke folk skjønner hvor mye den dama der har opplevd eller hva hun har oppnådd, hvor strort det hun egentlig har gjort er, forklarer han og legger til at det derfor var på sin plass at 51-åringen nå kom med egen bok.

- Da skjønner folk litt hva hun har vært gjennom også, sier han.

Fra premierefesten til «Vendela + Peter» 20. august 2017 Vis mer Vis mer Vis mer

- Hun er tøff

Petter forklarer at han er imponert over det hun deler i boken, og selv har han allerede lest hele - noe han ikke brukte særlig lang tid på.

- Jeg har lest den og brukte to kvelder på den. Jeg var bitter den første kvelden da jeg måtte gå.

I boken deler Vendela åpenhjertig med folket om det hun har opplevd i sitt 50 år lange liv. Alt fra spontanabort, utroskap og livet som supermodell.

- Jeg syns hun er tøff som er så ærlig, sier Petter.

Han forklarer at alle har hatt en fortid og at den er noe man må klare å se forbi i et forhold.

- Fortiden er med på å forme deg til den du er. Vi er veldig innstilt på at en fortid er en fortid, sier han.

Saken fortsetter nedenfor.

- Ingen snarveier

Til tross for at Petter og Vendela trolig vet mye om hverandre allerede, kom noe som en overraskelse for han. Blant annet forsto han mer om kjærestens karriere, hvor hardt hun har jobbet og hvordan livet som supermodell var.

- Man blir jo ikke overrasket over at det finnes mye lumske personer, men hvordan hele greia startet, forklarer han til Se og Hør.

- Det er mye som overrasker meg, men en del har hun jo fortalt om til meg før, legger han til.

Pilgaard er imponert over kjæresten og den hun er.

- Jeg syns det er tøft av henne å fortelle om utroskap. Det bekrefter mitt inntrykk av henne og hvorfor hun er som hun er. Hun har jobbet hardt og ikke gått noen snarveier. Hun har gått «the hard way» uten å la seg lure av noen.

«Farmen kjendis»-profil, forfatter og supermodell Vendela Kirsebom var godt voksen første gang hun møtte sin tyrkiske far. Det ble et svært rørende møte, som hun gjenforteller hos «Skavlan» på NRK. Vis mer

Sjelevenner

Dette er imidlertid ikke første gangen 37-åringen har skrytt av sin vakre kjæreste. De to turtelduene har nemlig nylig hatt en egen serie på TV 2, «Vendela + Petter», hvor man fikk et innblikk i deres privatliv som kjærester.

Petter delte i flere av episodene varme ord om Vendela.

FARMEN: Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom fant tonen under «Farmen Kjendis». Her sammen med Lavrans Solli. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
FARMEN: Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom fant tonen under «Farmen Kjendis». Her sammen med Lavrans Solli. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer

- Jeg føler jeg er i paradis hver dag når jeg er sammen med deg, sa han før han lente seg inn og kysset henne.

Helt siden Se og Hør i februar avslørte at TV-profilen og supermodellen hadde funnet tonen, har de vært et av Norges mest omtalte kjendispar.

- Hvordan skal jeg si dette? Det høres så klissete ut, men Jeg føler jeg har møtt sjelevennen min. Selv om vi på en måte er veldig ulike, så funker vi jo så bra sammen allikevel, forteller han sin kjære.

LES OGSÅ: Derfor har Sophie Elise null kroner inntekt