Skryter av fiendens vekttap

«The Hills»-stjernene Lauren Conrad og Kristin Cavallari har lagt uvennskapet bak seg.

IKKE BITTER: Kristin Cavallari og Lauren Conrad var uvenner på skjermen, men bærer ikke lenger nag til hverandre.  Foto: All Over Press
IKKE BITTER: Kristin Cavallari og Lauren Conrad var uvenner på skjermen, men bærer ikke lenger nag til hverandre. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Lauren Conrad (26) og Kristin Cavallari (25) ble begge kjent gjennom MTV-seriene «Laguna Beach» og «The Hills» som ga et innblikk i deres dramatiske hverdag i Los Angeles. Kameraene fanget også de to jentenes krangler og uvennskap. 

Nå kan det derimot se ut til at de to har vokst opp og lagt gamle konflikter bak seg. Conrad gjestet nylig det amerikanske programmet «Watch What Happens Live» da hun ble bedt om å si tre pene ting om TV-kollegaen. 
 
Se Se og hør.no Weekend TV her!

- Hun er veldig god til å miste babyvekt, sier Conrad ifølge People. 

Kristin ble i begynnelsen av august mor for første gang du hun fikk sønnen Camden Jack med forloveden Jay Cutler (29). Hun gikk ned 11 på to måneder ved å jogge, amme sønnen og holde seg til en streng diett. 
 
Etter en tenkepause kommer Lauren på mer ros om sin tidligere nemesis. 

- Hun er en veldig pen jente. Det er mye pent å si om henne. Og hun kler seg veldig fint, sier Conrad som selv er designer. 

Hun får også spørsmål om sin tidligere bestevenninne Heidi Montag, som ble avhengig av plastiske operasjoner. Heidi forandret utseende helt da hun for to år siden gjennomgikk ti operasjoner på én dag.

- Jeg synes hun var vakker før inngrepene. Jeg synes ikke hun trengte det, men det er en personlig avgjørelse.  
 
Laurens forhold var et viktig tema i realityseriene, men etter at kameraene ble skrudd av skal hun nå ha funnet lykken med jusstudent William Tell.  
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Godkjenner eksens bryllup  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer