Skryter av egen figur

LeAnn Rimes avslører hemmelighetene bak sin slanke kropp.

FORNØYD: På tross av ryktene om spiseforstyrrelser, forteller LeAnn Rimes at hun endelig har funnet drømmekroppen.  Foto: All Over Press
FORNØYD: På tross av ryktene om spiseforstyrrelser, forteller LeAnn Rimes at hun endelig har funnet drømmekroppen. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Countrysangeren LeAnn Rimes (29) har den siste tiden fått mye kritikk for at hun er for tynn, men selv synes hun at hun har funnet drømmekroppen.

- Jeg har aldri vært så fornøyd med meg selv. Jeg er frisk og tar godt vare på kroppen min. Jeg har blitt slankere og mindre formfull, sier hun til magasinet Star.

Rimes ble berømt allerede som 13-åring og er lei av at alle har en mening om kroppen hennes.

- Folk er vant til å se meg med valpefett, men jeg er ikke liten lenger. Alle har sett når jeg har mistet eller lagt på meg to til fem kilo. Nå som jeg har blitt en voksen kvinne er kroppen min naturlig forandret.

LeAnn avslører at hemmeligheten bak den slanke kroppen er jevnlig og variert trening som pilates og boksing, men hun får også naturlig trening når hun turnerer.

- Jeg trener når jeg har tid. Jeg får god trening når jeg går gjennom flyplasser og opptrer 90 minutter hver kveld.

I tillegg får hun spesiallaget mat fra sin private ernæringsekspert Kimberly Snyder.

- Jeg starter dagen med en av Kimberlys smoothies, så spiser jeg mest grønt før middag, som består av fisk, kylling eller biff med salat.  

LeAnn Rimes er gift med tobarnsfar Eddie Cibrian, og selv om hun er fornøyd med kroppen sin, håper hun at den én dag vil forandre form. '

- Jeg håper at jeg blir gravid i fremtiden, avslører hun.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Debuterer som badedrakt-modell  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer