Skryter av Britneys forlovede

Kevin Federline gleder seg på popstjernens vegne.

FÅR SKRYT: Britney Spears er endelig lykkelig med forloveden Jason Trawick, noe eksen Kevin Federline setter pris på.   Foto: All Over Press
FÅR SKRYT: Britney Spears er endelig lykkelig med forloveden Jason Trawick, noe eksen Kevin Federline setter pris på. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Tidligere denne uken sprakk nyheten om at Britney Spears (30) har forlovet seg med kjæresten Jason Trawick (40). Det blir popstjernens tredje ekteskap. Tidligere har hun vært gift med Kevin Federline og barndomsvennen Jason Alexander. Ekteskapet med Alexander varte kun i 55 timer.

Spears fikk to barn sammen med Federline, og eks-mannen forteller at han er lykkelig på Britneys vegne.

- Jeg gleder meg for henne og jeg synes Jason er en flott fyr, sier han til det australske magasinet TV Week.

Det har vært noen turbulente år for Britney og det hele toppet seg da hun i 2007 barberte hodet og gikk løs på en bil med en paraply.

Federline ønsker at de to sønnene Sean (6) og Jaden James (5) skal få en god barndom, og er glad for at Britney endelig ser ut til å ha fått livet på rett kjøl.

- Hun er lykkelig og har det bra. Jeg har ikke snakket så mye med henne siden jeg dro til Australia, men jeg har snakket med barna og vet at hun og Jason har det bra. Det er et steg i riktig retning, sier han.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Her kysser de etter forlovelsen  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer