FÅR KRITIKK: - Jeg skriver innlegget fordi det er et viktig tema som jeg ikke har sett andre ta opp før. Det er i grunnen veldig rart at Mira Craig har kunnet holde på med dette så lenge uten at noen har reagert, sier tekstforfatter Dagfinn Nordbø. Foto: Anders Myhren/Seher.no
FÅR KRITIKK: - Jeg skriver innlegget fordi det er et viktig tema som jeg ikke har sett andre ta opp før. Det er i grunnen veldig rart at Mira Craig har kunnet holde på med dette så lenge uten at noen har reagert, sier tekstforfatter Dagfinn Nordbø. Foto: Anders Myhren/Seher.noVis mer

- Skryter av å ha banket kjæresten

Tekstforfatter svært kritisk til den norske sangstjernen...

SEHER.NO: Det er i et debattinnlegg i mandagens Dagbladet at tekstforfatter Dagfinn Nordbø tar for seg spesielt magasinet Mann, der sangstjernen Mira Craig for kort tid siden avslørte at hun har banket opp kjæresten sin.

I innlegget spør Nordbø om hva slags signal Craig sender til sine unge fans "når hun gang på gang skryter av at hun har brukt vold".

- Jeg skriver innlegget fordi det er et viktig tema som jeg ikke har sett andre ta opp før. Det er i grunnen veldig rart at Mira Craig har kunnet holde på med dette så lenge uten at noen har reagert, sier Nordbø til Dagbladet.

Ifølge tekstforfatteren at Mann-intervjuet, VGs gjengivelse av det, samt Dagbladets siste fredagsmagasin bruker bvoldstemaet som noe som kan minne om et slags estetisk og dramatiserende virkemiddel.

- Det blir framstilt som noe eksotisk og morsomt. Jeg er helt sikker på at framstillingen hadde vært en helt annen dersom det var snakk om en mann som slo, mener Nordbø, som selv har vært utsatt for kvinnevold.

- Det er det mest ydmykende jeg har opplevd i mitt liv. Og det verste er kanskje hjelpesløsheten du kjenner ved at så fort du skulle finne på å forsvare deg, er du dead duck med politianmeldelse og hele pakka. Men kvinner kan altså begå grove voldshandlinger ustraffet og til og med få en helteglorie sydd rundt hodet. Det er kvalmende, sier han til avisen.

Har du et kjendistips? Tips oss på her, eller ring vår tipstelefon 93076767

LES OGSÅ: Mira: - Én scene er ganske drøy