- «Skrukken»-episoden gjorde meg nervøs da jeg fikk barn

Men Harald Eia får støtte på hjemmebane når det kommer til de kroppslige stuntene.

Publisert
NY SESONG: Til våren er Bård Tufte Johansen og Harald Eia klare med en ny sesong av Brille. Foto: TVNorge
NY SESONG: Til våren er Bård Tufte Johansen og Harald Eia klare med en ny sesong av Brille. Foto: TVNorge Vis mer

SEOGHØR.NO: Harald Eia (47) har de siste månedene gjort en rekke kroppslige stunts på TV-skjermen. Først tisset han på seg i TVNorge-programmet «Brille», før han sjekket prostata i TV 2-programmet «Else».

Det var likevel ikke noe nytt for EIa. I 1999 sjokkerte han hele TV-Norge da han i programmet «Åpen Post» viste fram området mellom anus og skrotum, noe han kalte «skrukken». Året etter ble hans yngste datter født.

- Jeg var faktisk litt nervøs da jeg fikk barn, med «skrukken»-episoden og alt det. Men det er akkurat som det er noe annet, det er noe som foregår på jobben. «Er det noe å lage så mye styr av?» er liksom refrenget hjemme hos oss, sier Eia til Seoghør.no.

Han får støtte hjemmefra når det kommer til å sjokkere på TV. Mens mange kommer med negative kommentarer, hever Eias familie seg over det komikeren gjør når han er på jobb.

- I vår familie har vi laget en greie med at det pappa gjør på jobb er noe annet, sånne «koko-ting». Så finnes det mange snerpete folk i Norge som reagerer på det. Men vi er ikke av dem, vi er for kule til det. Vi har laget et opplegg der vi ser litt stort på ting og ikke fordømmer noe. Jeg vet ikke hvor mange år systemet holder, men foreløpig holder det.

Artikkelen fortsetter under bildet...

Til våren er Eia aktuell med en ny sesong av «Brille» på TVNorge.

- Vi skal fokusere enda mer på kropp. På hjerne, nervesystem, fordøyelsessystem, lymfe og immunforsvar. Det kan aldri bli nok fysisk. Vi vil at folk skal skjønne hvorfor det gjør så godt å ligge sammen, etter at de har sett på TV. Hvorfor gjør det ikke vondt? sier Eia.

Eia har to døtre med ekskona Anne Ryg. For tiden er han sammen med Nadina Bouhlou.

LES OGSÅ: Eia sjekket prostataen på TV

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer