«Paradise Hotel» Sverige:

Skroter sesong etter overgrepsanklager

Den svenske versjonen av realityprogrammet endres etter skandalesesong.

ENDRES: «Paradise Hotel» kommer nå i nytt format etter overgrepsanklager. Foto: Patricia Recourt/Viaplay
ENDRES: «Paradise Hotel» kommer nå i nytt format etter overgrepsanklager. Foto: Patricia Recourt/Viaplay Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I april ble årets sesong av svenske «Paradise Hotel» tatt av skjermen etter overgrepsanklager. En av de mannlige deltakerne ble kastet ut av hotellet og siden anmeldt for overgrep mot to kvinnelige deltakere.

Mandag ble det kjent at den kommende sesongen av serien skrotes, og at den kommer i et nytt format.

- Det kommer til å skje store forandringer rundt de klassiske momentene, noe vi ser frem til å presentere neste år, skriver medieselskapet Nent Group i en pressemelding, ifølge svenske Expressen.

- Nye «Paradise» kommer til å lanseres i 2022. Fram til det kommer ingen flere sesonger til å sendes i Sverige. Det betyr at høstsesongen 2021 ikke kommer til å bli vist, står det videre.

Umiddelbart etter innspillingen av sesongen som ble tatt av skjermen, ble det også spilt inn den etterfølgende sesongen. Den vil altså ikke bli vist i det hele tatt.

PARADISE HOTEL: «Paradise Hotel» ruller på skjermen, men med en noe mer skjerpet klippejobb. Vi har spurt Head of PR, Denmark & Norway i NENT. Video: Viaplay/Rød løper. Redigert av Jenny Emilie Aas Vis mer

Nøyaktig hva disse endringene vil bestå av er ikke kjent. Nent skriver i pressemeldingen at det vil bli mer fokus på likestilling og mangfold, og at det er på tide å modernisere tv-konseptet.

Sesongen ble fjernet i kjølvannet av overgrepsanklager fra to kvinnelige realitydeltakere.

Det ble i sommer kjent at produksjonsselskapet Mastiff vil bli gransket av det svenske Arbeidstilsynet som følge av anklagene. Bakgrunnen er at produksjonsselskapet kan ha vært pliktig til å melde inn hendelsene.

LES OGSÅ: Trues til taushet med gigabøter

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer