Robbie Williams:

Skrøt på seg sex med Spice Girls

Nå legger popstjernen seg flat.

MYTEOMSPUNNET SEX-HISTORIE: Den britiske artisten Robbie Williams erkjenner at en gammel sex-spøk, som involverer jentene i Spice Girls, alltid vil henge over ham. Foto: NTB Scanpix
MYTEOMSPUNNET SEX-HISTORIE: Den britiske artisten Robbie Williams erkjenner at en gammel sex-spøk, som involverer jentene i Spice Girls, alltid vil henge over ham. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det begynte med at Robbie Williams' kone, Ayda Field (37), brettet ut om ektemannens gamle flammer, som inkluderte flere medlemmer av den oppløste jentegruppa Spice Girls.

Field gjestet det britiske panelprogrammet «Loose Women» i sommer da hun, ifølge australske News, skal ha navngitt flere av krydderjentene.

Dermed var det lett for britiske medier å koble Fields noe kryptiske uttalelser opp mot et intervju Robbie Williams gjorde i 2004, der han lirte av seg følgende:

- Jeg mangler bare én, så har jeg hatt sex med hele Spice Girls.

- Ikke morsomt lenger

Den tolv år gamle uttalelsen har igjen skapt hodebry for den plateaktuelle popkongen, som har sett seg nødt til å kommentere sex-ryktene i nye intervjuer.

- Det var en spøk jeg fortalte for lenge siden, som har gitt meg mye trøbbel, sier han til den australske radiokanalen KIIS.

LEI: - Nå er det ikke morsomt lenger, sier Robbie Williams til magasinet Stella om kommentaren for 12 år siden, og som var ment som en spøk, fortsatt blir brukt mot ham. Foto: Jonathan Ng/Newspix/REX/Shutterstock
LEI: - Nå er det ikke morsomt lenger, sier Robbie Williams til magasinet Stella om kommentaren for 12 år siden, og som var ment som en spøk, fortsatt blir brukt mot ham. Foto: Jonathan Ng/Newspix/REX/Shutterstock Vis mer

Overfor magasinet Stellar erkjenner 42-åringen at han pleide å dra Spice Girls-«frekkisen» på scenen under en turné med Take That - boybandet han var en del av på 90-tallet.

- Nå er det ikke morsomt lenger. Det er urettferdig overfor jentene - vi har alle blitt voksne og fått barn. Jeg er bare en håpløs komiker, dessverre, sier han.

Williams snakker riktignok mot seg selv i samme intervju, ved å ikke avkrefte spekulasjonene. «Jeg forteller ingenting», sier han.

Nekter

Spice Girls-medlem Melanie Brown (41), bedre kjent som Mel B, skal i alle fall ikke ha på seg å ha ligget med Robbie Williams.

- Ja, det kan du tro ... Han sa faktisk unnskyld for de greiene der, uttalte Brown overfor radiokanalen KIIS, gjengitt av Daily Mail, mandag.

Også Spice Girls-kollega Melanie Chisholm (42), Mel C, har gått hardt ut mot sex-ryktene.

- Victoria (Beckham) spurte meg om det, og sa: «Vel, jeg vet at ikke jeg har ligget med ham». Og jeg vet at ikke Emma (Bunton) har ligget med ham, har Chrisholm uttalt i et intervju med magasinet Closer, ifølge Female First.

«To store løgnere»

Det er ikke første gang Williams er involvert i halvlugubre sex-skriverier.

Da stjerneartisten var gjest hos talkshowkongen Graham Norton forrige måned, fortalte han om en episode der han våknet av at en ukjent kvinne ga ham en «håndjobb».

- Hun bare sto der, på soverommet mitt. Det var på den tida jeg hadde morrabrød hver dag. Det har jeg ikke nå lenger, sa han.

Og det stoppet ikke der. På spørsmål om hva det rareste 42-åringen har fått av en fan, svarte han følgende:

- Herpes.

Her hjemme ble artisten som kjent offer for en konstruert sexhistorie i 2004, da Lene Alexandra Øien og Aylar Lie påsto at han hadde «sjarmert dem» i seng under et Oslo-besøk.

Selv ga Williams ettertrykkelig uttrykk for at jentene var «to store løgnere», og la spøkefullt til at han «ville ha ligget med dem», da han ble intervjuet av Fredrik Skavlan.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer