- Skriver unnskyldning til regissørens kone

Kristen Stewart skriver et ydmykt brev til den bedratte regissørfruen.

BER OM UNSKYLDNING: Kristen skal skrive et eget unskyldningsbrev til kona til mannen hun var utro med. Foto: Fame Flynet
BER OM UNSKYLDNING: Kristen skal skrive et eget unskyldningsbrev til kona til mannen hun var utro med. Foto: Fame Flynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Skuespillerstjernen Kristen Stewart (22), som er kjent fra «Twilight»-filmene, var nylig utro mot kjæresten sin Robert Pattinson (26). Nyheten slo ned som en bombe i Hollywood-mediene.

Kristin lot seg bokstavelig talt sjarmere i senk av Rupert Sanders (41), som regisserte filmen «Snow White and the Huntsman», som Stewart spilte i.

Kristin publiserte en offentlig unnskyldning for få dager siden, men nevnte ikke et ord om kona til regissøren. Nå skriver nettstedet RadarOnline.com at Stewart planlegger å skrive et brev til Liberty Ross (33).

- Kristen syntes det var upassende å omtale Liberty i full offentlighet i denne saken. Hun tenkte først å gjøre det, men ville mer enn noe annet redde forholdet sitt til Robert. Nå skal hun gjøre det eneste riktige: Å skrive et brev om hvor mye hun angrer seg til Liberty, sier en kilde ifølge nettstedet.

Nå har angivelig Robert flyttet ut av huset i Los Angeles, der han bodde sammen med Kristen.

Kristen og Robert har spilt kjærester i fire år, og er aktuelle med filmen «Breaking Dawn – Part 2», som kommer til norske kinoer i november.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Skal se ut som en pornostjerne

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer