Skriver for hånd om livet etter døden

«Snåsamannen» kommer med ny bok.

HARDTARBEIDENDE 86-ÅRING: Joralf Gjerstad har hatt enorm suksess med sine bøker. Nå skriver han på nok en bok for hånd, og er også innstilt på å dra på ny signeringstur rundt om i landet.  Foto: Stella Pictures
HARDTARBEIDENDE 86-ÅRING: Joralf Gjerstad har hatt enorm suksess med sine bøker. Nå skriver han på nok en bok for hånd, og er også innstilt på å dra på ny signeringstur rundt om i landet. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: «Snåsamannen» Joralf Gjerstad (86) skriver nå en ny bok, der han deler sine tanker om hva som skjer etter døden.

Kapitlene til boka som har fått tittelen «De gode gjerninger», blir sendt til Gyldendal forlag i håndskrevet form fra Gjerstad.

- Årsaken til boken var at folk skrev og ville at jeg skulle skrive en bok. De syntes det var bra det jeg hadde skrevet før. Så jeg satte meg ned og begynte, sier Joralf Gjerstad til VG.


En del av boka handler om det som skjer etter døden. Men Gjerstad vil ikke si så mye om hva som vil stå der ennå.

- Det får vi snakke om senere, sier han til VG.


Gjerstad har hatt stor suksess med de tidligere bøkene av ham om ham. Tilsammen har bøkene solgt i over 200.000 eksemplarer.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Ari Behn: - Fikk nytt liv av Snåsamannen


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer