FROM RUSSIA WITH LOVE: Mel Gibson ble først koblet til den russiske pianisten Oksana Kosnikova (bildet), men nå er det en annen russisk skjønnhet som hevder hun har latt seg sjarmere av australeren. Foto: Stella Pictures
FROM RUSSIA WITH LOVE: Mel Gibson ble først koblet til den russiske pianisten Oksana Kosnikova (bildet), men nå er det en annen russisk skjønnhet som hevder hun har latt seg sjarmere av australeren. Foto: Stella PicturesVis mer

Skriver dagbok om Gibson-sex

Problemene hoper seg opp for den separerte sju-barnsfaren.

SEHER.NO: "Braveheart"-stjernen Mel Gibson (53) har konsekvent nektet å kommentere ryktene om at han skal ha hatt en affære med den russiske popstjernen Oksana Pocheba (24).

Pocheba hevdet tidligere denne månenden at det var hun - og ikke pianisten Oksana Kolesnikova som amerikanske tabloider først hevdet - som er Gibsons nye flamme.

- Dette er seriøst og jeg håper at forholdet vårt vil være langvarig, sa hun til The Sun.

Paret skal nylig ha blitt observert i het omfavnelse på en strand i Costa Rica, noe som fikk Gibsons kone Robyn til å be om skilsmisse, etter tre års separasjon.

Nå  blåser Oksana nytt liv i ryktene - ved å skrive dagbok om sine intime eventyr med sjubarnsfaren.

En venn av popstjernen hevder overfor avisa The Sun at popstjernen har vist ham en kopi av dagboka - hvor hun gir Gibson og alle sine andre sexpartnere karakterer.

- Hun viste meg dagboken og jeg kunne knapt tro det, sier vennen til den britiske avisa.

Siden Gibson ikke har noen særavtale, kan han bli nødt til å betale eks-kona over halvparten av sin formue på over seks milliarder kroner i skilsmisseoppgjør.

Har du et kjendistips? Send det til seher@seher.no! Eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Det kom helt ut av kontroll