Eyvind Hellstrøm er etter hvert velkjent for sine harde utfall på kjøkkenet i programmet «Hellstrøm rydder opp». Nå er spørsmålet om han går like hardt til verks i sin nye bok.  Foto: TV3
Eyvind Hellstrøm er etter hvert velkjent for sine harde utfall på kjøkkenet i programmet «Hellstrøm rydder opp». Nå er spørsmålet om han går like hardt til verks i sin nye bok. Foto: TV3Vis mer

Skriver bokbombe om Bagatelle?

Eyvind Hellstrøm sluttet etter en opprivende krangel. Nå kommer boka.

SEHER.NO: Før jul ble det kjent at mesterkokken Eyvind Hellstrøm (61) hadde valgt å forlate suksessrestauranten Bagatelle, etter nok en stor krangel med restauranteier Christen Sveeas. Nå er Hellstrøm å se i TV3-programmet «MasterChef», men samtidig skriver han på en bok om tiden i Bagatelle.

- Det har jo vært halve livet mitt. Et hyggelig halvt liv. Boka kommer til å bli fylt med masse anekdoter, sier Hellstrøm til Her og Nå.

Men han vil ikke si så mye om kranglene med Sveeas kommer til å prege boka.

- Det vil være en fortelling om at det krever mye å drive en topprestaurant, sier Sveeas til Her og Nå.

Tidligere har Hellstrøm imidlertid gått hardt ut mot Sveaas, og sagt at han i flere år har hatt problemer å samarbeide med mannen som i 1996 reddet restauranten fra konkurs.

- Effekten av at jeg har vært på TV var utelukkende positivt for restauranten som fikk en gigantisk fornyet interesse. Men det er i alle fall en person i dette landet som ikke liker at jeg er på TV, og har fremgang. La meg si det sånn at jeg har fått ekstremt mye oppmerksomhet og det har ikke han. Når du skygger for solkongen, får du et problem, sa Hellstrøm til Dagbladet Magasinet.

Så er det bare å vente å se om Sveaas får gjennomgå i boka, som dårlige kokker får gjennomgå når Hellstrøm er på TV.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!

LES OGSÅ: Sjekk den «MasterChef»-tabben