Skriver bok om skilsmissen

Katy Perry er rasende på eksen Russell Brand som skriver bok om ekteskapet.

RASENDE: Katy Perry skal være rasende over Russell Brands planer om å skrive bok om deres korte ekteskap.  Foto: All Over Press
RASENDE: Katy Perry skal være rasende over Russell Brands planer om å skrive bok om deres korte ekteskap. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Popstjernen Katy Perry (27) og komikeren Russell Brand (36) annonserte nylig at de skiller seg, kun ett år etter bryllupet i India.

Ifølge Us Weekly planlegger briten å skrive en avslørende bok om det mislykkede ekteskapet, der han avslører intime detaljer rundt forholdet og det påfølgende bruddet.

«Teenage Dream»-sangeren ønsker derimot å holde alt det private for seg selv, og har kun skrevet om bruddet én gang på Twitter. Perry skal være knust over eksens bokplaner.

- Hun er fornærmet og føler seg lurt av måten Russell har behandlet henne. Han oppfører seg så motbydelig at hun føler det som hun ikke kjenner ham lenger. Katy kommer aldri til å tilgi ham, sier en venn av sangeren til Us Weekly.

Perry har i det siste vært travelt opptatt med turné og prøver å holde tankene unna Russell ved å fokusere på karrieren. 27-åringens karrierejag skal også være en av årsakene til bruddet. Katy ønsket seg ikke barn, mens Brand skal ha vært klart til å stifte familie.
  

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Derfor skiller de seg 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer