Skriver bok om kjendisdøtrene

Lynne Spears gir ut sine personlige memoirer.

SKRIVER MEMOIRER: Lynne Spears skal nå skrive om hvordan det har vært å oppdra to kjendisdøtre. Her med gravide Jamie Lynn og hennes kjæreste.
SKRIVER MEMOIRER: Lynne Spears skal nå skrive om hvordan det har vært å oppdra to kjendisdøtre. Her med gravide Jamie Lynn og hennes kjæreste. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Som om ikke livet til Britney Spears (26) var trøblete nok, så planlegger moren hennes nå å publisere en bok full av personlige memoirer, skriver Access Hollywood.

"Through the Storm: A Real Story og Fame and Family in a Tabloid World", skal omhandle Lynne Spears liv, og hvordan hun har oppdratt sine to kjendisdøtre i rampelyset.

Boken, som er ventet å komme med flere avsløringer, kommer i butikkhyllene i USA i september.

- Da Jamie Lynn ble gravid, ble boken satt på hold. Lynne har aldri sluttet å jobbe med den, for hun ønsker å uttrykke sin kjærlighet for sine barn og fortelle deres historie gjennom en mors øyne, sa en talsmann for forlaget Thomas Nelson Inc., som står bak boken, nylig.

Forlaget, som har hovedkontor i Nashville, publiserer også Bibler, kristen-fiksjon og barnebøker.

Men ifølge forlaget vil ikke Lynne komme med noen oppdragelsesråd i boken.

- Dette er ikke en foreldrebok. Det er Lynnes historie om hvordan det er å være en mor og oppfostre to så verdenskjente personer. Det er en memoir, sier talsmannen.

LES OGSÅ: - Her går Britneys mamma til angrep

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer