Skriver bok om eksen

Katy Perry skriver selvbiografi for å klargjøre kjærlighetsryktene.

Publisert
SEOGHØR.NO: Katy Perry (28) er lei av alle ryktene rundt hennes kjærlighetsliv og nå ønsker hun å fortelle sannheten i en ny bok. Sangeren har ifølge The Sun signert en avtale om å skrive sin selvbiografi.

Perry tjener 20 millioner kroner på avtalen, og boken vil få navnet «Part Of Me», det samme som hennes dokumentarfilm som kom ut i fjor.

I fjor haglet ryktene rundt Katy og Russell Brand da de skilte seg etter kun ett års ekteskap. Ifølge avisen vil boken inneholde detaljer rundt skilsmissen og hennes nye forhold til sangeren John Mayer.  

Perry liker å holde privatlivet for seg selv, men Mayer har røpet at han er hodestups forelsket i Katy. 28-åringen har sagt svært lite om eks-mannen, men den britiske komikeren har kommet med noen svært frekke uttalelser, og kanskje er det nettopp derfor Katy nå vil dele sine tanker rundt bruddet...LES OGSÅ: Dette setter fart på forlovelsesryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer