Tom Hanks og Rita Wilson

Skrevet ut av sykehuset

Tom Hanks og Rita Wilson har forlatt sykehuset og er nå i karantene i sin bopel i Australia med coronadiagnose.

BLE SMITTET: Hollywood-skuespillerne Tom Hanks og Rita Wilson er skrevet ut av sykehuset etter å ha blitt smittet av coronaviruset. Foto: NTB Scanpix
BLE SMITTET: Hollywood-skuespillerne Tom Hanks og Rita Wilson er skrevet ut av sykehuset etter å ha blitt smittet av coronaviruset. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det var forrige uke at stjerneparet Tom Hanks (63) og Rita Wilson (63) avslørte i sosiale medier at de begge hadde testet positivt for coronaviruset i Australia.

Samme uke delte Hanks en oppdatering med fansen sin etter at nyheten om smitten ble kjent.

I innlegget på Instagram benyttet Hanks anledningen til å takke Australia for at de tok godt vare på dem, og fortalte videre at han og kona var i isolasjon. Han benyttet også anledningen til å oppfordre alle til å følge rådene som blir gitt.

På bedringens vei

Nå er stjerneparet imidlertid skrevet ut av sykehuset. Det opplyste Leslee Dart, talsperson for ekteparet, til CNN natt til tirsdag.

Ifølge Dart er Hanks og Wilson på bedringens vei, etter at de altså kunngjorde at de hadde fått påvist coronaviruset i byen Gold Coast i delstaten Queensland i Australia.

Nå er de i karantene i sin bopel i Australia.

SYNGER OM VIRUSET: Norges Eurovision-finalist Ulrikke Brandstorp ser det lyse i hverdagen, som for tiden og i likhet med andre nordmenn er preget av coronaviruset COVID-19. Video: Instagram / @Ulrikkeofficial Vis mer

De ble syke onsdag i forrige uke og innlagt på sykehus torsdag. Hanks-paret er begge 63 og dermed i risikogruppen for mer alvorlig sykdomsbilde ved smitte.

Hanks og Wilson er i utgangspunktet i Australia for å spille inn en film om livet til Elvis Presley - der Hanks har rollen som Presley`s manager, Tom Parker, ifølge avisa New York Times.

Smittet av stjernens kone

Coronaviruset sprer seg hyppig rundt i verden, og denne uken viste det seg at også stjerneparet har ført smitten videre. Ifølge The Daily Telegraph har underholdningsredaktør og tv-personlighet Richard Wilkins (65) testet positivt for viruset etter et møte med Wilson.

Wilkins skal ikke ha hatt noen symptomer, men ble testet etter å ha tilbrakt tid med Hollywood-stjernens kone. I et Twitter-innlegg beskrev Wilkins at hele situasjonen føles rar.

«Hei … Oppriktig tusen takk for alle meldingene, jeg setter stor pris på det. Det er faktisk en bisarr følelse å ha testet positivt på dette som vi alle har snakket om. Jeg har ingen symptomer i det hele tatt. Takk igjen. Kjærlighet til alle fra RW», skrev han.

BEKLAGER: De siste dagene har det stormet mot komiker og tv-profil Herman Flesvig etter at det ble kjent at han i helga hadde reist på hyttetur. Nå beklager han. Video: Instagram/@hermanflesvig Vis mer

- Dette suger

I går ble det også kjent at skuespiller Idris Elba (47) har testet positivt for coronaviruset. Det delte han i et innlegg på Twitter.

«I morges testet jeg positivt for Covid-19. Jeg føler meg ok. Jeg har ingen symptomer så langt, men har blitt isolert etter at jeg fant ut av min mulige eksponering for viruset», skrev skuespilleren, kjent fra blant annet «The Wire».

Videre oppfordret han alle til å holde seg hjemme, og lovte å holde fansen oppdatert om hvordan det går.

Skuespilleren delte også en video hvor han snakket om viruset.

- Dette suger. Men jeg har det bra. Sabrina (Idris Elbas kone, journ. anm.) har ikke blitt testet, men hun har det bra. Jeg hadde ingen symptomer, men testet meg etter at jeg innså at jeg har vært i nærheten av noen som hadde fått tilbake en positiv test. Dette var på fredag. Jeg satte meg selv i karantene, testet meg umiddelbart - og i dag fikk jeg tilbake resultatene, sa 47-åringen.

LES OGSÅ: TV 2-profil er coronasmittet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer