Tom Hanks og Rita Wilson

Skrevet ut av sykehuset

Tom Hanks og Rita Wilson har forlatt sykehuset og er nå i karantene i sin bopel i Australia med coronadiagnose.

BLE SMITTET: Hollywood-skuespillerne Tom Hanks og Rita Wilson er skrevet ut av sykehuset etter å ha blitt smittet av coronaviruset. Foto: NTB Scanpix
BLE SMITTET: Hollywood-skuespillerne Tom Hanks og Rita Wilson er skrevet ut av sykehuset etter å ha blitt smittet av coronaviruset. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det var forrige uke at stjerneparet Tom Hanks (63) og Rita Wilson (63) avslørte i sosiale medier at de begge hadde testet positivt for coronaviruset i Australia.

Samme uke delte Hanks en oppdatering med fansen sin etter at nyheten om smitten ble kjent.

I innlegget på Instagram benyttet Hanks anledningen til å takke Australia for at de tok godt vare på dem, og fortalte videre at han og kona var i isolasjon. Han benyttet også anledningen til å oppfordre alle til å følge rådene som blir gitt.

På bedringens vei

Nå er stjerneparet imidlertid skrevet ut av sykehuset. Det opplyste Leslee Dart, talsperson for ekteparet, til CNN natt til tirsdag.

Ifølge Dart er Hanks og Wilson på bedringens vei, etter at de altså kunngjorde at de hadde fått påvist coronaviruset i byen Gold Coast i delstaten Queensland i Australia.

Nå er de i karantene i sin bopel i Australia.

De ble syke onsdag i forrige uke og innlagt på sykehus torsdag. Hanks-paret er begge 63 og dermed i risikogruppen for mer alvorlig sykdomsbilde ved smitte.

Hanks og Wilson er i utgangspunktet i Australia for å spille inn en film om livet til Elvis Presley - der Hanks har rollen som Presley`s manager, Tom Parker, ifølge avisa New York Times.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer