Skrevet ut av Cæsar mot sin vilje

Nå jobber skuespilleren som helsesøster.

UTE AV CÆSAR: Marianne Westby ble skrevet ut av «Hotel Cæsar» da rollefiguren havnet i fengsel. Nå jobber hun som helsesøster.  Foto: Stella Pictures
UTE AV CÆSAR: Marianne Westby ble skrevet ut av «Hotel Cæsar» da rollefiguren havnet i fengsel. Nå jobber hun som helsesøster. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I desember var Seher.no de første til å skrive om at Marianne Westby (35) slutter i «Hotel Cæsar».

Da karakter Cathrine Hove havnet i fengsel, gikk skuespilleren tilbake til jobben som helsesøster på Persbråten skole i Oslo. Her jobber hun nå 40 prosent stilling, men vil gjerne fortsette som skuespiller.

-  Jeg elsket hver dag i «Hotel Cæsar». Nå tar jeg frilansoppdrag og dubber filmer og tegnefilmer og sånn, sier Westby til Her og Nå.

35-åringen understreker at hun ikke sluttet i serien, men at hun ble skrevet ut.

- Jeg sluttet ikke, jeg ble skrevet ut. Men rollefiguren min sitter bare i fengsel. Hun er ikke død, så det er ennå håp om at jeg kan komme tilbake, sier hun til ukebladet.

Marianne tok sykepleierutdanning tidligere i karrieren, fordi hun ønsket å ha noe å falle tilbake på. Westby er for tiden aktuell som deltager i «4-stjerners middag».

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Sjekker ut av «Hotel Cæsar»

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer