LAGT INN: Britney Spears ble innlagt fredag, etter at hun forskanset seg inne i huset sitt med sin yngste sønn. Nå er hun skrevet ut... Foto: AP
LAGT INN: Britney Spears ble innlagt fredag, etter at hun forskanset seg inne i huset sitt med sin yngste sønn. Nå er hun skrevet ut... Foto: APVis mer

Skrev ut Britney Spears

Artisten ble sendt hjem av selveste Dr. Phil. Venner er ikke overrasket over innleggelsen.

SEHER.NO: Nettsiden TMZ.com skriver lørdag kveld at Britney Spears (26) har blitt skrevet ut av Cedars Sinai-sykehuset i Los Angeles.

Kilder forteller nettstedet at sykehuset avgjorde dette uten å prate med advokatene i den pågående skilsmissesaken mellom henne og eksmannen Kevin Federline (29).

- Jeg kan bekrefte at frøken Spears forlot sykehuset etter flere undersøkelser utført av helsepersonell. Hun ble erklært stabil, forteller en kilde X17online.com.

Stakk av i skjul
Entertainment Tonight melder at popstjernen fikk besøk av talkshowstjernen Dr. Phil, psykologen Phil McGraw (57), lørdag.

Han sier til Entertainment Tonight at hans møte med Britney og noen i hennes familie lørdag morgen, har fått ham overbevist om at hun trenger hjelp.

- Hun ble skrevet ut like før jeg kom, og holdt på å pakke da jeg ankom rommet. Vi var på besøk en time før jeg fulgte henne til bilen. Jeg er svært bekymret for henne, sier han.

Det skal ha vært han og hennes far som fulgte henne - via en underjordisk tunnel under sykehuset - hjem til palasset sitt i Beverly Hills igjen.

TMZ skriver at psykologen spiller inn en Britney-spesial mandag, og at det ikke er umulig at jenta dukker opp i "Dr. Phil Show" samme dag.

Ingen fare for seg selv
Spears ble innlagt etter at hun, angivelig ruset og svært utstabil, nektet å overlevere minstemann Jayden James (1) til eksmannens livvakter som pålagt av retten.

Britney ble hentet av ambulanse i fasjonable Beverly Hills, og lagt inn på psykiatrisk avdeling ved sykehuset.

- Jeg må si at jeg ikke ble overrasket. Jeg og andre som står henne nær, har følt at den mentale situasjonen hennes har vekslet mellom klarhet og uklarthet, forteller en venn av superstjernen X17online.com.

Ryktene har gått om at hun har en manisk-depressiv lidelse.

Dette skal ha vært årsaken til at hun måtte gjennomgå en minimum 72 timer lang psykiatrisk evaluering.

TMZ skriver at så lenge Britney ikke ønsker å bli behandlet for lidelsen, kan de ikke tvinge henne til å bli.

- Hvis legene sier at hun ikke lenger er en fare for seg selv eller andre, må de la henne gå, skriver de.

Sent fredag kveld ble det avgjort at artisten frem til 14. febuar har mistet foreldreretten til Jayden James og storebror Sean Preston (2).

- Resultat av misbruk
I august 2007, skrev Seher.no at en amerikansk psykolog fastslo at Britney har en manisk-depressiv lidelse.

- Energinivået og følelsene skifter stadig mellom høyt og lavt og ut ifra det jeg har sett er det dette som har skjedd her, forklarte psykolog Robi Ludwig til Us Magazine.

Og fortsatte:

- Det kan se ut som at Britney lider av ekstreme humørsvingninger. Hennes oppførsel er selvdestruktiv, uberegnelig og dramatisk. Dette kan også være et resultat av narkotika - og alkoholmisbruk...

Bilde- og nyhetsbyrået X17 melder også at årsaken til at Britney lørdag ble skrevet ut, var at hun ikke lenger er en fare for seg selv...

Stiller hun virkelig opp i Dr. Phils talkshow, vil dette bli sendt på amerikansk tv tirsdag.

- Nei, Britney! Gå til en skikkelig lege, kommenteres det på TMZ.com...

LES OGSÅ: Dette skjedde før innleggelsen

Her hentes Britney av ambulansen: