Skrev sang om Hanson-kjæresten

I kveld sang Kurt Nilsen Marion Ravns ”Everything”. Den er skrevet til Zac fra guttegruppa Hanson.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Marion Ravn (28) er en av de syv stjernene i «Hver gang vi møtes» på TV 2. I kveld sang Kurt Nilsen (34) M2M-hiten ”Everything”.

Endelig røper hun hvem sangen er til!

– Den handler om en gutt jeg datet. Han spilte trommer i Hanson. Etter turneen ringte han ikke, da ble telefonen stille. Det var turneen, også var det over. Jeg var 15 år, og det var da ideen kom, røpte Marion i kveldens program.

Gutten hun snakker om, er Zac Hanson (27), trommis i guttegruppa Hanson, som hadde sin storhetstid på 90-tallet med superhiten «MMMBop» fra albumet «Middle of Nowhere».

De har solgt over 16 millioner album på verdensbasis.

M2M og Hanson var på turné sammen på begynnelsen av 2000-tallet, og under turneen oppsto det søt musikk mellom Marion og Zac.

Det var mye skriverier i pressen da paret datet, særlig siden de var superstjerner i hver sin ungdomsgruppe.

I kveldens program røpet Marion at hun kom på ideen til sangen, da hun tenkte på sist hun hørte fra Zac. Derfor starter låten slik: teksten ”It's been nine days, eight hours, forty minutes, ten seconds since you called …”
 
Imponert over Kurt.
Marion ble svært beveget over Kurts framførelse, og tok til tårene.
– Det der var bra, det var dødskult! Nå griner jeg! Sa hun i lørdagens episode av «Hver gang vi møtes».

– Jeg elsket det han hadde gjort med låten, det var dødskult, og gjorde låten kjempebra. Det kledde ham, jeg blir liksom rørt, og stolt, og glad, alt på en gang, sa senere i programmet.
 
Hver sin vei.
Idag er Zac Hanson gift med Kate Tucker. De giftet seg i 2005, da Zac bare var 20 år gammel. De har to barn, John (5) og Junia (3).

Marion er forlovet med snowboarderen Andreas Ygre Wiig (31). De bor i Oslo, og i mai gifter de seg i Nøtterøy kirke – på Marions bursdag!

Men det var ikke bare Marion som fant kjærligheten med en av Hanson-brødrene. Marit Larsen (29) ble kjæreste med Isaac Hanson (30).

Se Kurt fremføre "Everything" øverst i saken!

LES OGSÅ: Slik har du aldri sett Kurt Nilsen før!Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer