Skrev sang om «71 grader nord»

Turen fikk Christian Ingebrigtsen til å sette pris på toalettet sitt.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I høst la Christian Ingebrigtsen (35) ut på sitt livs eventyr da han takket ja til å være med på kjendisversjonen av «71 grader nord». Under innspillingen av programmet skjønte Ingebrigtsen hvor langt han kunne presse kroppen. 

Etter å ha sovet flere uker i sovepose og frosset på fjellet var det også deilig å komme hjem, og nettopp dette har Ingebrigtsen skrevet en sang om.   

- Det første jeg gjorde da jeg kom hjem var å skrive en sang. Jeg fikk ikke sove. Etter å ha sovet i en sovepose på bakken så lenge, var det veldig annerledes å sove i en seng.
 
Sangen heter «Grateful», og er på A1s nye album som kommer ut i begynnelsen av november.  

- Den handler om å være takknemlig for ting man tar forgitt som toaletter og varme senger, sier Christian og ler. 

Ekspedisjonen var en stor overgang for Ingebrigtsen som vanligvis trives best i platestudio. Han synes det var vanskelig å kjempe mot tidligere idrettsstjerner som skidronningen Anette Bøe (54), sandvolleyballspiller Iver Horrem (35), eks-alpinist Andrine Flemmen (37) og tidligere håndballspiller Kristine Duvholt Havnås (38). 

- Det var veldig vanskelig. De andre hadde veldig sterke vinnerinnstinkter og jobbet veldig hardt. Jeg prøvde å holde tritt med dem og jeg skjønte tilslutt hvor hardt man kan presse kroppen sin. 

Lørdag var han i salen for å støtte A1-kollega Ben Adams (30), som er én av de fem gjenværende i «Skal vi danse». Han utelukker ikke at han en dag blir å se på TV2-parketten. 

- Jeg ville nok sagt ja hvis jeg ble spurt, men jeg hadde nok ikke gjort det bedre enn Ben.  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Se, nå danser «71 grader nord»-kjendisene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer