Skrev over 1000 meldinger på en dag

Lene Alexandra Øien har blitt utestengt fra både Facebook og Twitter, men avviser at hun er avhengig.

AKTIV: Lene Alexandra er svært aktiv på forskjellige sosiale medier. Foto: Stella Pictures
AKTIV: Lene Alexandra er svært aktiv på forskjellige sosiale medier. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:   I 2007 ble Lene Alexandra Øien utestengt fra Facebook på grunn av overaktivitet. Senere klarte den tidligere «Skal vi danse»-vinneren å dempe bruken av sosiale medier, men i fjor skjedde det igjen.

- Fem år senere, i 2012, etter å ha roet ned betraktelig og fårr mer fokus på min egen helse, skulle jeg lansere min jazz-EP. Jeg hadde lansering på NRK Radio P1 og ville informere alle mine followers på Twitter om premieren på låta mi. Da fikk jeg plutselig forbud mot å tvitre mer siden jeg hadde tvitret over 1000 tweets den dagen, skriver hun på bloggen sin ifølge Her og Nå.

Lene innrømmer at hun har en tendes til å bli hektet på ting, men at hun også har evnen til å roe ned når det trengs.

- Jeg er en engasjert person som lett blir hektet, men ikke avhengig. Når jeg bestemmer meg for å slutte eller moderere meg på ting jeg er hektet på, har jeg klar dette siden jeg har en sterk vilje og en «bestemme meg»-muskel som er ganske godt trimmet, forklarer Lene på bloggen.

Selv om Lene fremdeles er aktiv på både Facebook, Twitter og Instagram, forsøker hun også å ta seg tid til å treffe vennene ansikt til ansikt.

- Det sosiale i virkeligheten er viktig for oss! Vi trenger alle en bekreftelse på vår sosiale eksistens, men på sosiale medier blir den heller mer overfladisk og mindre autentisk. Selv får jeg mye mer ut av å snakke med mennesker i virkligheten, avslutter Lene blogginnlegget.

LES OGSÅ:   Hva har skjedd med Lene Alexandra? 


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer