Daughtry:

Skrev låt til ektemannen: Avslørte legningen sin

- Dette er hennes måte å komme ut på.

HOLDT HEMMELIG: Chris Daughtrys kone, Deanna Daughtry, følte seg omsider klar for å fortelle offentligheten hvilken hemmelighet hun har båret på et helt liv. Foto: NTB Scanpix
HOLDT HEMMELIG: Chris Daughtrys kone, Deanna Daughtry, følte seg omsider klar for å fortelle offentligheten hvilken hemmelighet hun har båret på et helt liv. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Chris Daughtry (39) ble superstjerne over natten da han deltok i den femte sesongen av «American Idol» i 2006 - og havnet på en respektabel fjerdeplass.

Til tross for at seieren glapp, sikret 39-åringen seg en platekontrakt og stiftet bandet Daughtry med seg selv som vokalist og frontfigur.

Rockebandet har oppnådd enorm suksess med sine låter, og en av dem som skal krediteres for tekstlinjene på bandets seneste album er vokalistens kone, Deanna Daughtry (45).

- Underspilte det

Paret har vært gift i 19 år og har to barn sammen. I et intervju med People Magazine avslører Chris Daughtry nå hvordan låta «As You Are» kom til. 39-åringen legger ikke skjul på at nettopp denne sangen er ekstra spesiell for ham.

Det er nemlig Deanna som står for tekstinnhold, mens han har laget melodi. Da kona røpet at hun hadde skrevet en tekst til det som potensielt sett kunne bli en ny låt, var 39-åringen svært ivrig etter å lese den.

- Hun sa: «Hvis dette inspirerer deg, er du velkommen til å bruke teksten som du vil». Hun underspilte det litt og gikk sin vei, noe som gjorde meg enda mer nysgjerrig på å lese, sier Daughtry til People.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.