Daughtry:

Skrev låt til ektemannen: Avslørte legningen sin

- Dette er hennes måte å komme ut på.

HOLDT HEMMELIG: Chris Daughtrys kone, Deanna Daughtry, følte seg omsider klar for å fortelle offentligheten hvilken hemmelighet hun har båret på et helt liv. Foto: NTB Scanpix
HOLDT HEMMELIG: Chris Daughtrys kone, Deanna Daughtry, følte seg omsider klar for å fortelle offentligheten hvilken hemmelighet hun har båret på et helt liv. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Chris Daughtry (39) ble superstjerne over natten da han deltok i den femte sesongen av «American Idol» i 2006 - og havnet på en respektabel fjerdeplass.

Til tross for at seieren glapp, sikret 39-åringen seg en platekontrakt og stiftet bandet Daughtry med seg selv som vokalist og frontfigur.

Rockebandet har oppnådd enorm suksess med sine låter, og en av dem som skal krediteres for tekstlinjene på bandets seneste album er vokalistens kone, Deanna Daughtry (45).

- Underspilte det

Paret har vært gift i 19 år og har to barn sammen. I et intervju med People Magazine avslører Chris Daughtry nå hvordan låta «As You Are» kom til. 39-åringen legger ikke skjul på at nettopp denne sangen er ekstra spesiell for ham.

Det er nemlig Deanna som står for tekstinnhold, mens han har laget melodi. Da kona røpet at hun hadde skrevet en tekst til det som potensielt sett kunne bli en ny låt, var 39-åringen svært ivrig etter å lese den.

- Hun sa: «Hvis dette inspirerer deg, er du velkommen til å bruke teksten som du vil». Hun underspilte det litt og gikk sin vei, noe som gjorde meg enda mer nysgjerrig på å lese, sier Daughtry til People.

POPULÆR: Rockebandet Daughtry har gjort suksess med låter som «Over You», «Waiting for Superman», og «It's Not Over» - for å nevne noen. Foto: NTB Scanpix
POPULÆR: Rockebandet Daughtry har gjort suksess med låter som «Over You», «Waiting for Superman», og «It's Not Over» - for å nevne noen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Holdt hemmelig

Etter hvert som 39-åringen leste teksten, innså han raskt at ordene han holdt i hendene ville endre livene deres. Med låta ønsker Deanna Daughtry nemlig å fortelle verden at hun er biseksuell.

Fram til nå har 45-åringen holdt sin seksualitet skjult for offentligheten, og på privaten har bare en håndfull mennesker hatt kjennskap til hennes legning.

- Teksten var veldig ekte og veldig ærlig, sier vokalisten.

- Dette er hennes måte å komme ut på, sier stjerneartisten, som videre forklarer at dette er konas «seier» etter å ha gått en hel livstid uten å akseptere den hun er.

LYKKELIG GIFT: Chris og Deanna Daughtry ga hverandre sitt ja i 2000 og har to barn sammen. Foto: NTB Scanpix
LYKKELIG GIFT: Chris og Deanna Daughtry ga hverandre sitt ja i 2000 og har to barn sammen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Chris Daughtry forteller videre at han selv fikk vite konas hemmelighet som 20-åring da de to møttes på fest.

- Jeg følte meg ikke truet. Jeg ville at hun skulle elske seg selv som den hun er, og ikke skamme seg.

Det var i november 2010 at «American Idol»-stjernen og hans kone ble foreldre for første gang sammen - til tvillingene Adalynn Rose og Noah James. Dette bekreftet vokalisten selv på sin egen nettside.

- Familien vår er overlykkelig over disse dyrebare gavene fra Gud, uttalte Daughtry til People den gang.

Chris Daughtry har også to stebarn fra tidligere forhold.

LES OGSÅ: «Thelma & Louise»-stjernen (72) står frem som biseksuell

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer