Skrev kontrakt med sønnen før «Charterfeber»

- Han har hele veien sagt at «den gangen du gjør noe jeg ikke kjenner igjen på TV, da er det stopp».

MED SØNNEN PÅ TUR: I årets «Charterfeber»-sesong reiser kjendiser på tur. Og Hilde tar med sønnen, Oscar (17), og kompisgjengen hans til Kos. Foto: Seher.no/Sølve Hindhamar
MED SØNNEN PÅ TUR: I årets «Charterfeber»-sesong reiser kjendiser på tur. Og Hilde tar med sønnen, Oscar (17), og kompisgjengen hans til Kos. Foto: Seher.no/Sølve Hindhamar Vis mer
Se videointervju med «Charter-Hilde» nederst i saken!  


SEHER.NO: Tirsdag 8. mars er det duket for et gjensyn med seer-suksessen «Charterfeber» på TV3. Hilde Skovdahl Jørstad (41) - bedre kjent som «Charter-Hilde» - reiste denne gangen på tur til den greske øya Kos med sønnen Oscar (17) og kompisgjengen hans.

- I begynnelsen så jeg ingen problemer med det. Men når jeg inviterte foreldrene hjem for å informere, kom det veldig mye. Noen var vedlig strenge på hva sønnene fikk lov til, og da tenkte jeg «herregud, hva er det jeg har begitt meg ut på»! Men så tenkte jeg, «nei søren, de er en så fin guttegjeng, de er så kule at det kan ikke gå galt dette her», forteller hun til Seher.no.

Hilde har vært med på «Charterfeber» hele syv ganger, og sønnen har støttet henne hele veien. Men for å garantere at hun er seg selv på TV, har mor og sønn skrevet kontrakt.

- Han har hele veien sagt at «den gangen du gjør noe jeg ikke kjenner igjen på TV, da er det stopp». Og det har vi skrevet kontrakt på. Det er én gang i løpet av disse syv årene han har stusset litt, og det var når jeg tok BH-en på hodet og sa «jeg vet ikke cupen på puppen, men hvis du setter den på hodet og den hviler her så vet jeg at det er min». Den fiksa han ikke, det er det eneste. Da ble han litt flau. Det ble jo også nominert til årets TV-øyeblikk på Gullruten, så det ble litt vel mye ut av det. Så da var det litt synd på Oscar, sier Hilde.

41-åringen forteller at forholdet mellom mor og sønn slett ikke tok skade av sydenturen med TV-teamet på slep.

- Jeg jo litt redd for å gjøre Oscar flau. Jeg husker jo mammarollen min, men så har jeg en tendens til å glemme mammarollen min og bli bestekompis også. Jeg vet ikke hva andre synes, men det driter jeg i. Så lenge jeg og Oscar har det bra.

Den energiske realitykjendisen har gjort seg bemerket gjennom flere sesonger av «Charterfeber» på grunn av sine mange sprell. Og til Seher.no forteller Hilde at hun ikke er så opptatt av å være en streng mor for tenåringssønnen.

- Jeg er litt hønemamma. Jeg sier til Oscar at han må fortelle meg hvor han er til en hver tid. Da har han full frihet. Han er en optimistisk og bra fyr, og snakker åpent med meg. Jeg tror ikke på det der strenge, jeg. Selvfølgelig må du ha regler og moraler, men jeg tror på det der med litt testing. Så lenge du er deg selv, er snill, tar hensyn og tenker på det du har lært hjemme, så går det sikkert bra.

«Charterfeber - kjentfolk på tur» sendes på TV3 på tirsdager klokka 20.30. Finn ditt favorittprogram i Seher.nos TV-guide her.
 

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Folk tror jeg er drita hele tiden
[obj:media:9424]