I HOVEDROLLENE: Det er Jacksons to yngste barn, Prince Michael II (12) og datteren Paris (11). som har hovedrollene i popstjernens tretten sider lange teaterstykke. Foto: All Over Press
I HOVEDROLLENE: Det er Jacksons to yngste barn, Prince Michael II (12) og datteren Paris (11). som har hovedrollene i popstjernens tretten sider lange teaterstykke. Foto: All Over PressVis mer

Skrev grusom historie om Prince og Paris

Michael Jacksons skriblerier bærer preg av splittet personlighet, mener ekspert.

SEHER.NO: Det er den britiske tabloidavisen The Sun som hevder å ha fått fingrene i en håndskreven historie, skrevet av ingen ringere enn pophelten Michael Jackson.

Og det er ingen vanlig nattahistorie Jackson har skrevet, men en syk skrekkhistorie med navnet "Kids on Swings", med barna Prince Michael II (12) og Paris (11) i hovedrollene.

Ifølge avisen skriver Jackson at barna blir fanget av en djevelsk mann som har for vane å slakte folk med kniv.

"Han drepte kona si og ingen har sett barna hans ettersom han har bundet dem fast i senga, slik som han gjorde med kona før han drepte henne. Han sulter dem først, så dreper han dem, Paris" skriver Jackson i skrekkhistorien.

Den urovekkende historien avsluttes med at mannen knivstikker barna i det de forsøker å stikke av, og Prince får et astmaanfall og slutter å puste. Mannen følger deretter etter dem inn i en skog hvor Prince angivelig dør mens søsteren hviler hodet på den livløse brystkassen hans.

Historien er ifølge The Sun skrevet med blå og svart penn på baksiden av brev og bilder, og skal være skrevet på en barnslig måte med mye skrivefeil.

Ifølge den britiske tabloidavisen skal arkene med historien - som er skrevet som et teaterstykke - ha blitt levert til News of The World.

The Sun hevder at håndskriften i den tretten siden lange historien allerede skal ha blitt identifisert som Michael Jacksons skrift av håndskrifteksperten Erik Rees.

Teaterstykket ryktes å ha blitt skrevet mens Jackson var dopet på smertestillende, og Rees, som ifølge avisen skal ha studert Jacksons håndskrift i over 30 år, hevder at skriften bærer preg av en mann med splittet personlighet.

Poplegenden skal ifølge The Sun ha skrevet historien da han besøkte Storbritannia i 2006, kun et år etter at han ble frikjent for utuktig omgang med barn.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ:
Etterlater låtene til barna sine