HADDE IKKE TRUA: - Jeg hadde ikke stor tro på å finne kjærligheten. Jeg så vel på det som halvveis lek og halvveis alvor, sier Tore Jarden Johannesen Wirgenes, som her er avbildet sammen kona og «Jakten»-frier, Michelle Skjønsholt. Foto: TV 2
HADDE IKKE TRUA: - Jeg hadde ikke stor tro på å finne kjærligheten. Jeg så vel på det som halvveis lek og halvveis alvor, sier Tore Jarden Johannesen Wirgenes, som her er avbildet sammen kona og «Jakten»-frier, Michelle Skjønsholt. Foto: TV 2 Vis mer

- Skrev brev bare for moro skyld

Det var tilfeldigheter som gjorde at «Jakten»-paret møttes.

Se bilder av årets Jakten-bønder nederst i saken!

 
SEHER.NO: «Jakten på kjærligheten» er tilbake. Mandag kveld presenteres de åtte bøndene, og i likhet med i tidligere utgaver av programmet, er det de bøndene som får flest brev som får fortsette på TV utover høsten.

Ifølge Dagbladet har de seks første rundene av serien resultert i ti par. Fem av dem er fortsatt sammen, Blant disse fem finnes to giftermål, en forlovelse og to samboerskap. I tillegg kommer også to barn.

Verken Tore Jardar Johannesen (32) og Michelle Skjønsholt (27) trodde at TV-sjekkingen ville gi resultater. To år senere sang derimot «Jakten på kjærligheten»rogramleder Katrine Moholt i parets bryllup.

- Jeg hadde ikke stor tro på å finne kjærligheten. Jeg så vel på det som halvveis lek og halvveis alvor, sier Tore Jardar Johannesen Wirgenes til avisen.

Ifølge hans 27 år gamle kone, var det kun flaks at de to i det hele tatt møttes.

- Jeg skrev brevet til Tore Jardar egentlig bare for moro skyld, og hadde aldri tenkt til å sende det. Men så postet jeg det samme dag som fristen gikk ut. Det er jeg veldig glad for i dag, erkjenner hun.

Men nå er det altså åtte nye bønder som skal i aksjon på TV. Bilder av de åtte ser du under!

Dette er årets «Jakten på kjærligheten»-bønder:

André Olsen
Alder: 35
Bosted: Follebu i Gausdal
Litt om gården:  Driver med ammegeitproduksjon og gårdsturisme. Har jobbet som eiendomsmekler i ti år, har to barn fra tidligere forhold.
Søker: – Jeg jakter på kjærligheten. Kjemi er viktig, men det er en fordel om jenta søker noe av de samme livsstilsverdiene og kunne tenke seg å bo landlig, men likevel med nærhet til byen og dens fasiliteter. Jeg søker ei jente som er ferdig med fest og moro, og som er villig til slå seg til ro og nyte livet, samt være med å utvikle gården videre sammen med meg, sier han til «God Kveld Norge»

Anne Lein Kristiansen
Alder: 39
Bosted: Øvre Lein i Nord-Trøndelag
Litt om gården: Gården heter Øvre Lein og ligger på Mære. Drives i dag av Annes foreldre, og hun ønsker å ta over gården etter hvert. Hovedproduksjonen er korn og skog.
Søker: – Jeg leter etter min bestevenn, kjæreste og lekekamerat, og en som har lyst til å være med meg på oppdagelsesferd gjennom livet. En som har lyst til å ta en sjanse, flytte til Øvre Lein og dele livet sitt med meg, sier hun til TV 2.

Christian Fredrik Sandberg
Alder: 26
Bosted: Nes på Hedmarken
Litt om gården: Hoel Gård er en av Hedmarkens storgårder med en lang og tradisjonsrik historie. Den ligger midt i Mjøsa, ytterst ute på Nes-halvøya i Ringsaker kommune. Driver med korn, poteter, kylling og en reiselivsvirksomhet med restaurant og overnatting.
Søker: – Jeg er på jakt etter en jordnær jente med en spennende personlighet. Som genererer den spennende, interessante og reflekterte samtalen. En samvittighetsfull og ærlig jente, med et stort engasjement og et stort hjerte. Hvis hun i tillegg innehar klisjeen om et lurt smil og et glimt i øyet, er det ikke så mye som skal til, sier han til TV 2.

Jostein Sundby
Alder: 50
Bosted: Kvelde i Vestfold
Litt om gården: Driver småbruket Syltre, hvor det plantes blåbær og bjørnebær. Selger, legger og produserer også matter til grønne tak.
Søker: – Jeg er på jakt etter ei å dele alle livets gleder og sorger med. Aller mest ei jeg kan nyte livet sammen med. Foruten det at min kjæreste må være glad i meg, er det veldig viktig at hun har et glimt i øyet. Hun må tørre å være seg selv, gjerne sprudlende og impulsiv. Humoren må være sterkt fremtredende og hun må ha noen øyne jeg kan drukne i, sier han til TV 2.

Tonje Danielson
Alder: 28
Bosted: Skiptvedt i Østfold
Litt om gården: Gården heter Sammerud gård og ligger i Skiptvet i Østfold. Den er på 140 mål. Det meste blir brukt til beite og luftegårder til hest.
Søker: – Ønsker å møte en mann med masse godt humør og litt selvironi. Han må trives med seg selv, og han må ønske å bo på gård med hester rundt seg. Han må ha egne interesser, og ellers være snill og litt omtenksom. Trenger ikke å ha noen interesse for hest, sier hun til TV 2.

Åge Andre Brømnes
Alder:
26
Bosted: Brømnes i Arendal
Litt om gården: Brømnes gård er en familiegård, som ligger øst for Arendal. På gården driver Åge med kyllingproduksjon, og har 120 dekar med gressproduksjon.
Søker: – Jeg er på jakt etter ei kristen jente, som er åpen og ærlig, naturlig og impulsiv. At hun er omsorgsfull er også viktig, sier han til TV 2.

Ingrid Aasberg
Alder: 26
Bosted: Dagali ved Geilo
Litt om gården: Gården ligger i Dagali, like ved Geilo i Hol kommune. Gården ligger høyt til fjells, 850 mho. På gården driver Ingrid med sau. Hoverdressursene på gården er skog, jakt, fiske, eiendom og husdyrproduksjon.
Søker: - Jeg er på jakt etter en mann med sjarm og humor. Han burde være selvstendig og trygg på seg selv. Jeg har et stort ønske at mannen i mitt liv er glad i dyr, jeg tror det gjenspeiler mye gode kvaliteter om man bryr seg om det levende rundt seg. Det er jo et stort pluss om han liker friluftsliv og naturen generelt. Det er store jaktterreng, både elg, rein og fugl. Det er også mye fiskevann, sier hun til TV 2.

Maren Espe Kråkevik
Alder: 28
Bosted: Kråkevik i Hardanger
Litt om gården: Driver med frukt som plommer, epler, jordbær, moreller og druer.
Søker: - En som er eventyrlysten og glad i å reise. Men det aller viktigste er at han er omsorgsfull. Jeg er selv omsorgsfull og empatisk - kanskje litt for empatisk til tider. Som kjæreste gir jeg mye, og da vil en jo ha litt tilbake også, sier hun til TV 2.

Les mer om hvordan du kommer i kontakt med årets «Jakten»-bønder her! (ekstern link).

Bli fan av Seher.no på Facebook her!  


Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

 
LES OGSÅ: - «Jakten»-Guro singel igjen

Se bilder av årets «Jakten-bønder nedenfor:ANDRÉ OLSEN: 35 år gammel, bosatt på Follebu i Gausdal. Foto: TV 2/Odd-Steinar Tollefsen
ANNE LEIN KRISTIANSEN: 39 år gammel, bosatt på Øvre Lein i Nord-Trøndelag. Foto: TV 2/Odd-Steinar Tollefsen
CHRISTIAN FREDRIK SANDBERG: 26 år gammel, bosatt på Nes i Hedmarken. Foto: TV 2/Odd-Steinar Tollefsen
JOSTEN SUNDBY: 50 år gammel, bosatt på Kvelde i Vestfold. Foto: TV 2/Odd-Steinar Tollefsen
ÅGE ANDRÉ BRØMNES: 26 år gammel, bosatt på Brømnes i Arendal. Foto: TV 2/Odd-Steinar Tollefsen
INGRID AASBERG: 26 år gammel, bosatt på Dagali ved Geilo. Foto: TV 2/Odd-Steinar Tollefsen
MAREN ESPE KRÅKEVIK: 28 år gammel, bosatt i Kråkevik ved Hardanger. Foto: TV 2/Odd-Steinar Tollefsen